MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA
Private companiesMetal Mining • MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA

Contactgegevens MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Hasseltsesteenweg 143,3580, België

Telefoon (phone): 011 45 83 83; 011 45 83 80; 011 45 83 81; 011 45 83 82; 011 45 83 91; 011 45 83 96; 011 45 83 97 011 45 83 83; 011 45 83 80; 011 45 83 81; 011 45 83 82; 011 45 83 91; 011 45 83 96; 011 45 83 97

Fax (fax): 011 43 28 65 011 43 28 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA
Products information MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05964172363
Ondernemingsnummer: 7698638916
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA
(Get full report from official database of BE for MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA
Addition kinds of activities for MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA

32720706. Cribbing, beton | Cribbing, concrete
37310106. Aanstekers, mariene: bouw en reparatie | Lighters, marine: building and repairing
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
50390101. Metalen gebouwen | Metal buildings
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts

Werken bij MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • HUISHOUDHELDEN ruime REGIO Aalst,met wagen**starten op 23/10-Solliciteer via SMS!!!Zeer dringend , (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA. Laat een reactie achter voor MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA. MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA. Leave a respond for MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA. MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA op de google maps. Adres en contacten MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA
Location of MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA on the google maps. Address and contacts of MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA: Vanvooren NV | The Subtitling Company | Bewilux B.V.B.A. | ADVIESBUREAU MOESEN | Bascom Belgium

Other related companies as MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA: Vanvooren NV | The Subtitling Company | Bewilux B.V.B.A. | ADVIESBUREAU MOESEN | Bascom Belgium

MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05964172363. Het bedrijf MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA bevindt zich op het adres: Hasseltsesteenweg 143,3580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 415,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, openstaande posities, locatie van MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA is a company, that was registered 2015 in Beringen region, Belgium. Full name of company is MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, company assigned to the tax number BE05964172363. The company MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA is located at the address: Hasseltsesteenweg 143,3580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 415,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA were not found.
The main activity of MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA is not available. You also can look at reviews of MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, open positions, location of MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTORHUIS FELIX & JOS BVBA-SPRL BVBA, employees, financial statistics.