CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI
Private companiesMetal Mining • CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI

Contactgegevens CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Stuiversstraat 8,1000, België

Telefoon (phone): 02 515 08 35 02 515 08 35

Fax (fax): +32 (9) 183-20-53 +32 (9) 183-20-53

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI
Products information CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI

BTW identificatienummer (tax): BE05979003906
Ondernemingsnummer: 1462249755
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI
(Get full report from official database of BE for CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI
Addition kinds of activities for CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI

02140200. Schapen | Sheep
20510000. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
37280203. Apparatuur voor de uitzending van vliegtuigen | Aircraft power transmission equipment
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
51590202. paarden | Horses
67269904. Beleggers syndicaten | Investors syndicates

Werken bij CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

Zoek naar antwoorden van CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI. Laat een reactie achter voor CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI. CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI. Leave a respond for CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI. CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI op de google maps. Adres en contacten CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI
Location of CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI on the google maps. Address and contacts of CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI: GROEN - LAND BVBA | ADSE | Bal & Louis Meeus NV | AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA | Safety Protection Tisef

Other related companies as CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI: GROEN - LAND BVBA | ADSE | Bal & Louis Meeus NV | AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA | Safety Protection Tisef

CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05979003906. Het bedrijf CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI bevindt zich op het adres: Stuiversstraat 8,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, openstaande posities, locatie van CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI is a company, that was registered 1991 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, company assigned to the tax number BE05979003906. The company CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI is located at the address: Stuiversstraat 8,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI were not found.
The main activity of CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI is not available. You also can look at reviews of CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, open positions, location of CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE BELGE D'ARBITRAGE ET DE MEDIATION-CEPANI, employees, financial statistics.