AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA
Private companiesMetal Mining • AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA

Contactgegevens AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Vlaamsesteenweg 144,1000, België

Telefoon (phone): 02 218 02 71; 02 218 34 38 02 218 02 71; 02 218 34 38

Fax (fax): 02 217 93 63 02 217 93 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA
Products information AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03470001220
Ondernemingsnummer: 6451416015
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA
(Get full report from official database of BE for AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA
Addition kinds of activities for AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA

24319903. Silo staven, hout | Silo staves, wood
25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
94319907. Immunisatie programma administratie, overheid | Immunization program administration, government

Werken bij AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

Zoek naar antwoorden van AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA in sociale netwerken
Look for responds of AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA. Laat een reactie achter voor AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA. AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA. Leave a respond for AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA. AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA op de google maps. Adres en contacten AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA
Location of AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA on the google maps. Address and contacts of AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA: Garage Herman | LE CYGNE SPRL | CARLO GERARD & CIE SA | Benedis Expansion Electronic | ALLONA

Other related companies as AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA: Garage Herman | LE CYGNE SPRL | CARLO GERARD & CIE SA | Benedis Expansion Electronic | ALLONA

AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03470001220. Het bedrijf AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA bevindt zich op het adres: Vlaamsesteenweg 144,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, openstaande posities, locatie van AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA is a company, that was registered 1992 in Brussel region, Belgium. Full name of company is AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, company assigned to the tax number BE03470001220. The company AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA is located at the address: Vlaamsesteenweg 144,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA were not found.
The main activity of AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA is not available. You also can look at reviews of AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, open positions, location of AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU PALAIS DU CACHE POUSSIERE SA, employees, financial statistics.