Garage Herman

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Garage Herman
Private companiesMetal Mining • Garage Herman

Contactgegevens Garage Herman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Herman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Herman

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Overleiestraat 133,8530, België

Telefoon (phone): 056 71 19 60 056 71 19 60

Fax (fax): 056 72 77 65 056 72 77 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Herman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Herman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Herman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Herman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Herman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Herman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Herman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Herman
Products information Garage Herman

BTW identificatienummer (tax): BE01975036621
Ondernemingsnummer: 8389678955
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Garage Herman zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Herman
(Get full report from official database of BE for Garage Herman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Herman
Addition kinds of activities for Garage Herman

1751. Timmerwerk | Carpentry work
921104. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government
28330106. Salicylzuur derivaten | Salicylic acid derivatives
59999923. Zonnebril | Sunglasses
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded

Werken bij Garage Herman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Herman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Herman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Herman. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

 • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

 • Gedreven huishoudhulp regio Alveringem gezocht! (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Alveringem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

  Regio: DEFTINGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

 • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

 • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

 • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

  Type: Studentenjob

  zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

 • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: D'AFSPRAAK

  Type: Studentenjob

  Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

 • Jobstudent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Cargo M!

  Type: Studentenjob

  Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

 • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van Garage Herman in sociale netwerken
Look for responds of Garage Herman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Herman. Laat een reactie achter voor Garage Herman. Garage Herman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Herman. Leave a respond for Garage Herman. Garage Herman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Herman op de google maps. Adres en contacten Garage Herman
Location of Garage Herman on the google maps. Address and contacts of Garage Herman

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Herman Garage Herman: A SA-HOME SERVICE | Discar SA | Xenia BVBA | Daltecnic SA | ISS

Other related companies as Garage Herman: A SA-HOME SERVICE | Discar SA | Xenia BVBA | Daltecnic SA | ISS

Garage Herman is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Herman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01975036621. Het bedrijf Garage Herman bevindt zich op het adres: Overleiestraat 133,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 362,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Garage Herman zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage Herman is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Herman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Herman, openstaande posities, locatie van Garage Herman op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage Herman is a company, that was registered 1989 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is Garage Herman, company assigned to the tax number BE01975036621. The company Garage Herman is located at the address: Overleiestraat 133,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 362,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Garage Herman were not found.
The main activity of Garage Herman is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Herman is not available. You also can look at reviews of Garage Herman, open positions, location of Garage Herman on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Herman, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Herman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Herman, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Herman, employees, financial statistics.