Asphalte Trojan SA

Contactgegevens Asphalte Trojan SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asphalte Trojan SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asphalte Trojan SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Aakaai 1,1070, België

Telefoon (phone): 02 344 02 55 02 344 02 55

Fax (fax): 02 344 02 55; 02 343 35 08 02 344 02 55; 02 343 35 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asphalte Trojan SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asphalte Trojan SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asphalte Trojan SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asphalte Trojan SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asphalte Trojan SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asphalte Trojan SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asphalte Trojan SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asphalte Trojan SA
Products information Asphalte Trojan SA

BTW identificatienummer (tax): BE01734985351
Ondernemingsnummer: 5660125732
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Asphalte Trojan SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asphalte Trojan SA
(Get full report from official database of BE for Asphalte Trojan SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asphalte Trojan SA
Addition kinds of activities for Asphalte Trojan SA

344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
27410000. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
33150204. Spikes, staal: draad of snij | Spikes, steel: wire or cut
33390102. Loodsmelten en raffineren (primair) | Lead smelting and refining (primary)
34710202. Reinigen en ontkalken van metalen producten | Cleaning and descaling metal products
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
50520102. Goud erts | Gold ore

Werken bij Asphalte Trojan SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asphalte Trojan SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asphalte Trojan SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asphalte Trojan SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

Zoek naar antwoorden van Asphalte Trojan SA in sociale netwerken
Look for responds of Asphalte Trojan SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asphalte Trojan SA. Laat een reactie achter voor Asphalte Trojan SA. Asphalte Trojan SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asphalte Trojan SA. Leave a respond for Asphalte Trojan SA. Asphalte Trojan SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asphalte Trojan SA op de google maps. Adres en contacten Asphalte Trojan SA
Location of Asphalte Trojan SA on the google maps. Address and contacts of Asphalte Trojan SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Asphalte Trojan SA Asphalte Trojan SA: Ameco | Dun Bradstreet - Eurinform | LIOR INTERNATIONAL NV | Neurones animation | PPA Computers bvba

Other related companies as Asphalte Trojan SA: Ameco | Dun Bradstreet - Eurinform | LIOR INTERNATIONAL NV | Neurones animation | PPA Computers bvba

Asphalte Trojan SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Asphalte Trojan SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734985351. Het bedrijf Asphalte Trojan SA bevindt zich op het adres: Aakaai 1,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Asphalte Trojan SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Asphalte Trojan SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asphalte Trojan SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asphalte Trojan SA, openstaande posities, locatie van Asphalte Trojan SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Asphalte Trojan SA is a company, that was registered 2003 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Asphalte Trojan SA, company assigned to the tax number BE01734985351. The company Asphalte Trojan SA is located at the address: Aakaai 1,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Asphalte Trojan SA were not found.
The main activity of Asphalte Trojan SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Asphalte Trojan SA is not available. You also can look at reviews of Asphalte Trojan SA, open positions, location of Asphalte Trojan SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asphalte Trojan SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asphalte Trojan SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asphalte Trojan SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asphalte Trojan SA, employees, financial statistics.