Ameco

Contactgegevens Ameco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ameco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ameco

Regio (region): Hulshout, België

Adres (address): Industriepark 34,2235, België

Telefoon (phone): 015 76 87 68; 03 827 11 30 015 76 87 68; 03 827 11 30

Fax (fax): 015 76 87 69 015 76 87 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ameco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ameco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ameco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ameco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ameco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ameco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ameco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ameco
Products information Ameco

BTW identificatienummer (tax): BE09391357421
Ondernemingsnummer: 1297454833
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ameco zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ameco
(Get full report from official database of BE for Ameco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ameco
Addition kinds of activities for Ameco

242100. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
832200. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
12319904. Ondergrondse mijnbouw, antraciet | Underground mining, anthracite
22110702. Wasnetten | Laundry nets
35440101. Diamant sterft, metaalbewerking | Diamond dies, metalworking
35470206. Pijp- en buisfabrieken | Pipe and tube mills
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles
64110102. Onderwijsdiensten, verzekeringen | Education services, insurance

Werken bij Ameco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ameco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ameco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ameco. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-office Waas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van Ameco in sociale netwerken
Look for responds of Ameco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ameco. Laat een reactie achter voor Ameco. Ameco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ameco. Leave a respond for Ameco. Ameco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ameco op de google maps. Adres en contacten Ameco
Location of Ameco on the google maps. Address and contacts of Ameco

Andere gerelateerde bedrijven als come Ameco Ameco: Baert R Consulting BVBA | Koninklijk Technisch Atheneum | B.S.S.C. | Atelier de Couture Goetynck | Van Herck Eykelberg Bvba

Other related companies as Ameco: Baert R Consulting BVBA | Koninklijk Technisch Atheneum | B.S.S.C. | Atelier de Couture Goetynck | Van Herck Eykelberg Bvba

Ameco is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Hulshout, België. De volledige naam van het bedrijf is Ameco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09391357421. Het bedrijf Ameco bevindt zich op het adres: Industriepark 34,2235. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ameco zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ameco is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ameco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ameco, openstaande posities, locatie van Ameco op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ameco is a company, that was registered 1994 in Hulshout region, Belgium. Full name of company is Ameco, company assigned to the tax number BE09391357421. The company Ameco is located at the address: Industriepark 34,2235. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ameco were not found.
The main activity of Ameco is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ameco is not available. You also can look at reviews of Ameco, open positions, location of Ameco on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ameco, Hulshout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ameco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ameco, Hulshout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ameco, employees, financial statistics.