LIOR INTERNATIONAL NV

Contactgegevens LIOR INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIOR INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIOR INTERNATIONAL NV

Regio (region): 78 JB CHARLIERLAAN - HOEILAART BRABANT BE, België

Adres (address): 78 JB CHARLIERLAAN - HOEILAART BRABANT BE België

Telefoon (phone): 3226575300 3226575300

Fax (fax): +32 (57) 870-97-52 +32 (57) 870-97-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIOR INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIOR INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIOR INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIOR INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIOR INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIOR INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIOR INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIOR INTERNATIONAL NV
Products information LIOR INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE01035705566
Ondernemingsnummer: 4360992431
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LIOR INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIOR INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for LIOR INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIOR INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for LIOR INTERNATIONAL NV

349302. Koud gevormde veren | Cold formed springs
372800. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
581204. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
58130104. Salon | Saloon
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij LIOR INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIOR INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIOR INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIOR INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

Zoek naar antwoorden van LIOR INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of LIOR INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIOR INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor LIOR INTERNATIONAL NV. LIOR INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIOR INTERNATIONAL NV. Leave a respond for LIOR INTERNATIONAL NV. LIOR INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIOR INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten LIOR INTERNATIONAL NV
Location of LIOR INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of LIOR INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LIOR INTERNATIONAL NV LIOR INTERNATIONAL NV: De.Va.Bo. NV-SA | Bloemenberg | India Rubber SA | Goffin Meyvis Belgium N.V. | EURUSSIA Forum- JLW SPRL

Other related companies as LIOR INTERNATIONAL NV: De.Va.Bo. NV-SA | Bloemenberg | India Rubber SA | Goffin Meyvis Belgium N.V. | EURUSSIA Forum- JLW SPRL

LIOR INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio 78 JB CHARLIERLAAN - HOEILAART BRABANT BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LIOR INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01035705566. Het bedrijf LIOR INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: 78 JB CHARLIERLAAN - HOEILAART BRABANT BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LIOR INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIOR INTERNATIONAL NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIOR INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIOR INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van LIOR INTERNATIONAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIOR INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2009 in 78 JB CHARLIERLAAN - HOEILAART BRABANT BE region, Belgium. Full name of company is LIOR INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE01035705566. The company LIOR INTERNATIONAL NV is located at the address: 78 JB CHARLIERLAAN - HOEILAART BRABANT BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LIOR INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of LIOR INTERNATIONAL NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIOR INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of LIOR INTERNATIONAL NV, open positions, location of LIOR INTERNATIONAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIOR INTERNATIONAL NV, 78 JB CHARLIERLAAN - HOEILAART BRABANT BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIOR INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIOR INTERNATIONAL NV, 78 JB CHARLIERLAAN - HOEILAART BRABANT BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIOR INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.