Goffin Meyvis Belgium N.V.

Contactgegevens Goffin Meyvis Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goffin Meyvis Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goffin Meyvis Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Leeuweriklaan 47b51, B-2950 Kapellen (Antw.), België

Telefoon (phone): (03) 6652263 (03) 6652263

Fax (fax): (03) 6649593 (03) 6649593

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goffin Meyvis Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goffin Meyvis Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goffin Meyvis Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goffin Meyvis Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goffin Meyvis Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goffin Meyvis Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goffin Meyvis Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goffin Meyvis Belgium N.V.
Products information Goffin Meyvis Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04260742187
Ondernemingsnummer: 2292816162
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Goffin Meyvis Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goffin Meyvis Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Goffin Meyvis Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goffin Meyvis Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Goffin Meyvis Belgium N.V.

3549. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
514905. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
39999906. Tapijt aanpakken | Carpet tackles
48419905. Satelliet master antenne systemen diensten (smatv) | Satellite master antenna systems services (smatv)
52719903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
95110403. Lucht-, water- en afvalbeheer, provincie overheid | Air, water, and solid waste management, county government

Werken bij Goffin Meyvis Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goffin Meyvis Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goffin Meyvis Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goffin Meyvis Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Studentenjob

    't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

Zoek naar antwoorden van Goffin Meyvis Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Goffin Meyvis Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goffin Meyvis Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Goffin Meyvis Belgium N.V.. Goffin Meyvis Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goffin Meyvis Belgium N.V.. Leave a respond for Goffin Meyvis Belgium N.V.. Goffin Meyvis Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goffin Meyvis Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Goffin Meyvis Belgium N.V.
Location of Goffin Meyvis Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Goffin Meyvis Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Goffin Meyvis Belgium N.V. Goffin Meyvis Belgium N.V.: Popi | Delegation | AEC | Transport Data Publications | palumbo antonio

Other related companies as Goffin Meyvis Belgium N.V.: Popi | Delegation | AEC | Transport Data Publications | palumbo antonio

Goffin Meyvis Belgium N.V. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Goffin Meyvis Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260742187. Het bedrijf Goffin Meyvis Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Leeuweriklaan 47b51, B-2950 Kapellen (Antw.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Goffin Meyvis Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goffin Meyvis Belgium N.V. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goffin Meyvis Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goffin Meyvis Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Goffin Meyvis Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goffin Meyvis Belgium N.V. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Goffin Meyvis Belgium N.V., company assigned to the tax number BE04260742187. The company Goffin Meyvis Belgium N.V. is located at the address: Leeuweriklaan 47b51, B-2950 Kapellen (Antw.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Goffin Meyvis Belgium N.V. were not found.
The main activity of Goffin Meyvis Belgium N.V. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Goffin Meyvis Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Goffin Meyvis Belgium N.V., open positions, location of Goffin Meyvis Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goffin Meyvis Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goffin Meyvis Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goffin Meyvis Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goffin Meyvis Belgium N.V., employees, financial statistics.