Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.
Private companiesBusiness Services • Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.

Contactgegevens Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hillarestraat 6, B-9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): (09) 3481918 (09) 3481918

Fax (fax): (09) 3486043 (09) 3486043

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.
Products information Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05672760009
Ondernemingsnummer: 5898803710
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.

3942. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
32910603. Schuurpapier | Sandpaper
34460102. Bannisters, gemaakt van metalen pijp | Bannisters, made from metal pipe
34990103. Deuren, kluis en kluis: metaal | Doors, safe and vault: metal

Werken bij Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-ANDRIES (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Dynamic & proactive hosts and hostesses (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: QED

    Type: Studentenjob

    We are looking for dynamic hosts and hostesses to assist us onsite with the organization of both our own and our clients’ events. Our team is young, international, driven, forward looking and always committed to excel. QED is a Brussels based event organiser specialised in EU public affairs conferences. Our team combines profound knowledge of EU affairs with many years of experience in event management. At QED we believe in making a difference. We believe that through open discussion and debate we are able to contribute to better decisions and consequently, to a better Europe for all. Read more at qed.eu. What you will be doing: · Welcoming and guiding delegates · Handling Registrations · Hand out the microphone during the Q&A sessions · Staff the cloakroom · Liaising with the catering personnel and the other staff onsite. · Providing assistance at all times to the client. If you want to be a part of organizing excellent events, then join our team! If you wish to apply, kindly send your CV and motivation letter to [email protected] The personal data (CV, motivation letter, etc.) you communicate to QED will be registered and stored in our database. For more information concerning the processing of your personal data, please consult our applicants privacy policy via the link below. Your data can be kept for a period of 2 years in order to be reviewed as soon as a new opportunity arises within our company. In the meantime, do not hesitate to inform us of any evolution of your career which will allow us to keep your data up to date. For further information on the applicants privacy policy, please consult it at the following link https://qed.eu/media/APPLICANTS_PRIVACY_POLICY.pdf

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.. Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.. Leave a respond for Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.. Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.
Location of Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.: Saint-Gobain Weber NV | Atelier De Meyer | De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. | JANSSENS, DANNY | Virterra Inc

Other related companies as Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A.: Saint-Gobain Weber NV | Atelier De Meyer | De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. | JANSSENS, DANNY | Virterra Inc

Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05672760009. Het bedrijf Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hillarestraat 6, B-9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 206,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. is a company, that was registered 2009 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05672760009. The company Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. is located at the address: Hillarestraat 6, B-9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 206,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. were not found.
The main activity of Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., open positions, location of Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spinnerij Paul Baetens B.V.B.A., employees, financial statistics.