De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.
Private companiesBusiness Services • De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.

Contactgegevens De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Thonissenlaan 17, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 235362 (011) 235362

Fax (fax): (011) 242131 (011) 242131

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.
Products information De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05893310546
Ondernemingsnummer: 3494720458
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.
(Get full report from official database of BE for De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.
Addition kinds of activities for De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.

543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
39110102. Kraag- / manchetknopen, kostbaar / halffabriek of steen | Collar/cuff buttons, precious/semiprecious metal or stone
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental

Werken bij De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. in sociale netwerken
Look for responds of De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.. Laat een reactie achter voor De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.. De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.. Leave a respond for De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.. De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. op de google maps. Adres en contacten De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.
Location of De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. on the google maps. Address and contacts of De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.: FETES ET DELIRES SPRL | St-Vincentius Tehuis VZW | Sueno de Espana | AVIA-PETROLIHM NV | Universal Internet Solutions

Other related companies as De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V.: FETES ET DELIRES SPRL | St-Vincentius Tehuis VZW | Sueno de Espana | AVIA-PETROLIHM NV | Universal Internet Solutions

De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05893310546. Het bedrijf De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. bevindt zich op het adres: Thonissenlaan 17, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., openstaande posities, locatie van De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., company assigned to the tax number BE05893310546. The company De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. is located at the address: Thonissenlaan 17, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. were not found.
The main activity of De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. is not available. You also can look at reviews of De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., open positions, location of De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Witte en Morel - De Cock en Nicasy Personeelsadvies C.V., employees, financial statistics.