Parduyns SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Parduyns SA
Private companiesReal Estate • Parduyns SA

Contactgegevens Parduyns SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parduyns SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parduyns SA

Regio (region): Leuze-en-Hainaut, België

Adres (address): Boulevard Paul-Henri Spaak 14,7900, België

Telefoon (phone): 069 66 95 55 069 66 95 55

Fax (fax): 069 66 95 50 069 66 95 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parduyns SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parduyns SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parduyns SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parduyns SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parduyns SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parduyns SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parduyns SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parduyns SA
Products information Parduyns SA

BTW identificatienummer (tax): BE04179443359
Ondernemingsnummer: 8144134521
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Parduyns SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parduyns SA
(Get full report from official database of BE for Parduyns SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parduyns SA
Addition kinds of activities for Parduyns SA

506303. Draad en kabel | Wire and cable
721100. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
20840204. Neutrale geesten, fruit | Neutral spirits, fruit
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij Parduyns SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parduyns SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parduyns SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parduyns SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

 • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

 • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

 • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

 • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

 • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BRICE

  Type: Studentenjob

  BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Jobstudent (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

Zoek naar antwoorden van Parduyns SA in sociale netwerken
Look for responds of Parduyns SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parduyns SA. Laat een reactie achter voor Parduyns SA. Parduyns SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parduyns SA. Leave a respond for Parduyns SA. Parduyns SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parduyns SA op de google maps. Adres en contacten Parduyns SA
Location of Parduyns SA on the google maps. Address and contacts of Parduyns SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Parduyns SA Parduyns SA: Institut Supérieur d'Architecture Saint-Luc de Wallonie | De Kempen Veranda's BVBA | Van Tilburg & Co BVBA | Cartonnage Soenen N.V. | olivier mathy

Other related companies as Parduyns SA: Institut Supérieur d'Architecture Saint-Luc de Wallonie | De Kempen Veranda's BVBA | Van Tilburg & Co BVBA | Cartonnage Soenen N.V. | olivier mathy

Parduyns SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Leuze-en-Hainaut, België. De volledige naam van het bedrijf is Parduyns SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179443359. Het bedrijf Parduyns SA bevindt zich op het adres: Boulevard Paul-Henri Spaak 14,7900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 731,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Parduyns SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Parduyns SA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parduyns SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parduyns SA, openstaande posities, locatie van Parduyns SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Parduyns SA is a company, that was registered 2003 in Leuze-en-Hainaut region, Belgium. Full name of company is Parduyns SA, company assigned to the tax number BE04179443359. The company Parduyns SA is located at the address: Boulevard Paul-Henri Spaak 14,7900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 731,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Parduyns SA were not found.
The main activity of Parduyns SA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Parduyns SA is not available. You also can look at reviews of Parduyns SA, open positions, location of Parduyns SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parduyns SA, Leuze-en-Hainaut: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parduyns SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parduyns SA, Leuze-en-Hainaut: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parduyns SA, employees, financial statistics.