olivier mathy

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • olivier mathy
Private companiesReal Estate • olivier mathy

Contactgegevens olivier mathy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data olivier mathy: address, phone, fax, email, website, opening hours

olivier mathy

Regio (region): nouvelles, ht 7022 - BE, België

Adres (address): chaussee de maubeuge 531, België

Telefoon (phone): 003265340216 003265340216

Fax (fax): 003265340216 003265340216

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) olivier mathy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "olivier mathy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "olivier mathy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van olivier mathy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen olivier mathy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of olivier mathy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees olivier mathy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti olivier mathy
Products information olivier mathy

BTW identificatienummer (tax): BE06381927490
Ondernemingsnummer: 9040344238
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in olivier mathy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor olivier mathy
(Get full report from official database of BE for olivier mathy)

Aanvulling soorten activiteiten voor olivier mathy
Addition kinds of activities for olivier mathy

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
3497. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
4111. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
28360402. Bacteriologische media | Bacteriological media
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
51429903. Soep, bevroren | Soup, frozen
51590400. Wol en zijde | Wool and silk
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction

Werken bij olivier mathy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in olivier mathy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor olivier mathy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for olivier mathy. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Elektromechanieker (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zoeken we regio Moeskroen een Elektromechanieker (M/V): - Je voert curatief en preventief onderhoud van allerhande installaties uit - Beheer uitgebreid machinepark - Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van olivier mathy in sociale netwerken
Look for responds of olivier mathy in social networks

Lees alle opmerkingen voor olivier mathy. Laat een reactie achter voor olivier mathy. olivier mathy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for olivier mathy. Leave a respond for olivier mathy. olivier mathy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie olivier mathy op de google maps. Adres en contacten olivier mathy
Location of olivier mathy on the google maps. Address and contacts of olivier mathy

Andere gerelateerde bedrijven als come olivier mathy olivier mathy: A.P.I. | Fastigon BVBA | Godde A | MAISON DICKENSCHEID | TENDANCES ET MARCHES

Other related companies as olivier mathy: A.P.I. | Fastigon BVBA | Godde A | MAISON DICKENSCHEID | TENDANCES ET MARCHES

olivier mathy is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio nouvelles, ht 7022 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is olivier mathy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06381927490. Het bedrijf olivier mathy bevindt zich op het adres: chaussee de maubeuge 531. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 340,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in olivier mathy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van olivier mathy is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van olivier mathy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van olivier mathy, openstaande posities, locatie van olivier mathy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

olivier mathy is a company, that was registered 1987 in nouvelles, ht 7022 - BE region, Belgium. Full name of company is olivier mathy, company assigned to the tax number BE06381927490. The company olivier mathy is located at the address: chaussee de maubeuge 531. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 340,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in olivier mathy were not found.
The main activity of olivier mathy is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of olivier mathy is not available. You also can look at reviews of olivier mathy, open positions, location of olivier mathy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over olivier mathy, nouvelles, ht 7022 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf olivier mathy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about olivier mathy, nouvelles, ht 7022 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company olivier mathy, employees, financial statistics.