Van Tilburg & Co BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Tilburg & Co BVBA
Private companiesReal Estate • Van Tilburg & Co BVBA

Contactgegevens Van Tilburg & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Tilburg & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Tilburg & Co BVBA

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Kalmthoutsesteenweg 31,2950, België

Telefoon (phone): 03 605 57 39 03 605 57 39

Fax (fax): 03 605 67 03 03 605 67 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Tilburg & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Tilburg & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Tilburg & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Tilburg & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Tilburg & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Tilburg & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Tilburg & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Tilburg & Co BVBA
Products information Van Tilburg & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04735076904
Ondernemingsnummer: 2177185058
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Tilburg & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Tilburg & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Tilburg & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Tilburg & Co BVBA
Addition kinds of activities for Van Tilburg & Co BVBA

251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
504403. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
861100. Bedrijfsverenigingen | Business associations
34990400. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
59419902. Fiets- en fietsonderdelen | Bicycle and bicycle parts
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement

Werken bij Van Tilburg & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Tilburg & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Tilburg & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Tilburg & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van Van Tilburg & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Tilburg & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Tilburg & Co BVBA. Laat een reactie achter voor Van Tilburg & Co BVBA. Van Tilburg & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Tilburg & Co BVBA. Leave a respond for Van Tilburg & Co BVBA. Van Tilburg & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Tilburg & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Tilburg & Co BVBA
Location of Van Tilburg & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Tilburg & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Tilburg & Co BVBA Van Tilburg & Co BVBA: Lasuy B | Het Ambachtelijk Koffiehuis | LEJEUNE R & Fils | DEMASURE Gebr BVBA | BIAC NV

Other related companies as Van Tilburg & Co BVBA: Lasuy B | Het Ambachtelijk Koffiehuis | LEJEUNE R & Fils | DEMASURE Gebr BVBA | BIAC NV

Van Tilburg & Co BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Tilburg & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04735076904. Het bedrijf Van Tilburg & Co BVBA bevindt zich op het adres: Kalmthoutsesteenweg 31,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Tilburg & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Tilburg & Co BVBA is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Tilburg & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Tilburg & Co BVBA, openstaande posities, locatie van Van Tilburg & Co BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Tilburg & Co BVBA is a company, that was registered 1991 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is Van Tilburg & Co BVBA, company assigned to the tax number BE04735076904. The company Van Tilburg & Co BVBA is located at the address: Kalmthoutsesteenweg 31,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Tilburg & Co BVBA were not found.
The main activity of Van Tilburg & Co BVBA is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Tilburg & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Tilburg & Co BVBA, open positions, location of Van Tilburg & Co BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Tilburg & Co BVBA, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Tilburg & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Tilburg & Co BVBA, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Tilburg & Co BVBA, employees, financial statistics.