BIAC NV

Contactgegevens BIAC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIAC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIAC NV

Regio (region): ZAVENTEM BRABANT 1930 - BE, België

Adres (address): LUCHTHAVEN NATIONAAL, België

Telefoon (phone): 3227534200 3227534200

Fax (fax): +32 (16) 848-42-62 +32 (16) 848-42-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIAC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIAC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIAC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIAC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIAC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIAC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIAC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIAC NV
Products information BIAC NV

BTW identificatienummer (tax): BE09876403808
Ondernemingsnummer: 7677764892
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BIAC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIAC NV
(Get full report from official database of BE for BIAC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIAC NV
Addition kinds of activities for BIAC NV

28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
34790211. Hete deklaag van metalen of gevormde producten | Hot dip coating of metals or formed products
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes

Werken bij BIAC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIAC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIAC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIAC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van BIAC NV in sociale netwerken
Look for responds of BIAC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIAC NV. Laat een reactie achter voor BIAC NV. BIAC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIAC NV. Leave a respond for BIAC NV. BIAC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIAC NV op de google maps. Adres en contacten BIAC NV
Location of BIAC NV on the google maps. Address and contacts of BIAC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BIAC NV BIAC NV: Van Cauwenberghe BVBA | Verbinnen Tweedehandswinkel | STOOPEN & MEEUS NV | Sanifaust SPRL | Manos s.a.

Other related companies as BIAC NV: Van Cauwenberghe BVBA | Verbinnen Tweedehandswinkel | STOOPEN & MEEUS NV | Sanifaust SPRL | Manos s.a.

BIAC NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio ZAVENTEM BRABANT 1930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BIAC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09876403808. Het bedrijf BIAC NV bevindt zich op het adres: LUCHTHAVEN NATIONAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 502,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BIAC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIAC NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIAC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIAC NV, openstaande posities, locatie van BIAC NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIAC NV is a company, that was registered 1994 in ZAVENTEM BRABANT 1930 - BE region, Belgium. Full name of company is BIAC NV, company assigned to the tax number BE09876403808. The company BIAC NV is located at the address: LUCHTHAVEN NATIONAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 502,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BIAC NV were not found.
The main activity of BIAC NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIAC NV is not available. You also can look at reviews of BIAC NV, open positions, location of BIAC NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIAC NV, ZAVENTEM BRABANT 1930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIAC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIAC NV, ZAVENTEM BRABANT 1930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIAC NV, employees, financial statistics.