Professional Interactive Media Centre N.V.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Professional Interactive Media Centre N.V.
Private companiesApparel and Accessory Stores • Professional Interactive Media Centre N.V.

Contactgegevens Professional Interactive Media Centre N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Professional Interactive Media Centre N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Professional Interactive Media Centre N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Wetenschapspark 5, B-3590 Diepenbeek, België

Telefoon (phone): (011) 303600 (011) 303600

Fax (fax): (011) 303690 (011) 303690

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Professional Interactive Media Centre N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Professional Interactive Media Centre N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Professional Interactive Media Centre N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Professional Interactive Media Centre N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Professional Interactive Media Centre N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Professional Interactive Media Centre N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Professional Interactive Media Centre N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Professional Interactive Media Centre N.V.
Products information Professional Interactive Media Centre N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09346862792
Ondernemingsnummer: 2006622314
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Professional Interactive Media Centre N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Professional Interactive Media Centre N.V.
(Get full report from official database of BE for Professional Interactive Media Centre N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Professional Interactive Media Centre N.V.
Addition kinds of activities for Professional Interactive Media Centre N.V.

277100. Wenskaarten | Greeting cards
615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment

Werken bij Professional Interactive Media Centre N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Professional Interactive Media Centre N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Professional Interactive Media Centre N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Professional Interactive Media Centre N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van Professional Interactive Media Centre N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Professional Interactive Media Centre N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Professional Interactive Media Centre N.V.. Laat een reactie achter voor Professional Interactive Media Centre N.V.. Professional Interactive Media Centre N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Professional Interactive Media Centre N.V.. Leave a respond for Professional Interactive Media Centre N.V.. Professional Interactive Media Centre N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Professional Interactive Media Centre N.V. op de google maps. Adres en contacten Professional Interactive Media Centre N.V.
Location of Professional Interactive Media Centre N.V. on the google maps. Address and contacts of Professional Interactive Media Centre N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Professional Interactive Media Centre N.V. Professional Interactive Media Centre N.V.: Cetim Computers | Airco Radeco NV | Soethoudt bvba | Easy Computing N.V. | Wout Engels

Other related companies as Professional Interactive Media Centre N.V.: Cetim Computers | Airco Radeco NV | Soethoudt bvba | Easy Computing N.V. | Wout Engels

Professional Interactive Media Centre N.V. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Professional Interactive Media Centre N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09346862792. Het bedrijf Professional Interactive Media Centre N.V. bevindt zich op het adres: Wetenschapspark 5, B-3590 Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Professional Interactive Media Centre N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Professional Interactive Media Centre N.V. is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Professional Interactive Media Centre N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Professional Interactive Media Centre N.V., openstaande posities, locatie van Professional Interactive Media Centre N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Professional Interactive Media Centre N.V. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Professional Interactive Media Centre N.V., company assigned to the tax number BE09346862792. The company Professional Interactive Media Centre N.V. is located at the address: Wetenschapspark 5, B-3590 Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Professional Interactive Media Centre N.V. were not found.
The main activity of Professional Interactive Media Centre N.V. is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Professional Interactive Media Centre N.V. is not available. You also can look at reviews of Professional Interactive Media Centre N.V., open positions, location of Professional Interactive Media Centre N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Professional Interactive Media Centre N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Professional Interactive Media Centre N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Professional Interactive Media Centre N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Professional Interactive Media Centre N.V., employees, financial statistics.