PME

Contactgegevens PME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PME: address, phone, fax, email, website, opening hours

PME

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Italielei 14, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2320256 (03) 2320256

Fax (fax): (03) 2327866 (03) 2327866

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PME
Products information PME

BTW identificatienummer (tax): BE03887207031
Ondernemingsnummer: 1690765380
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PME
(Get full report from official database of BE for PME)

Aanvulling soorten activiteiten voor PME
Addition kinds of activities for PME

4729. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
308101. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
57190601. spiegels | Mirrors
86610116. Grieks-orthodoxe kerk | Greek orthodox church

Werken bij PME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PME. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

Zoek naar antwoorden van PME in sociale netwerken
Look for responds of PME in social networks

Lees alle opmerkingen voor PME. Laat een reactie achter voor PME. PME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PME. Leave a respond for PME. PME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PME op de google maps. Adres en contacten PME
Location of PME on the google maps. Address and contacts of PME

Andere gerelateerde bedrijven als come PME PME: Atelier De Meyer | Livingston | Dubray | Hdb 1823 sa | The Sleeping Society

Other related companies as PME: Atelier De Meyer | Livingston | Dubray | Hdb 1823 sa | The Sleeping Society

PME is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is PME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03887207031. Het bedrijf PME bevindt zich op het adres: Italielei 14, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PME is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PME, openstaande posities, locatie van PME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PME is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is PME, company assigned to the tax number BE03887207031. The company PME is located at the address: Italielei 14, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PME were not found.
The main activity of PME is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PME is not available. You also can look at reviews of PME, open positions, location of PME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PME, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PME, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PME, employees, financial statistics.