Atelier De Meyer

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Atelier De Meyer
Private companiesBusiness Services • Atelier De Meyer

Contactgegevens Atelier De Meyer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier De Meyer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier De Meyer

Regio (region): Oudenburg, België

Adres (address): Keiweg 11,8460, België

Telefoon (phone): 059 25 00 00 059 25 00 00

Fax (fax): 059 25 00 00; 059 25 11 41 059 25 00 00; 059 25 11 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier De Meyer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier De Meyer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier De Meyer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier De Meyer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier De Meyer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier De Meyer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier De Meyer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier De Meyer
Products information Atelier De Meyer

BTW identificatienummer (tax): BE03585357666
Ondernemingsnummer: 9946166992
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Atelier De Meyer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier De Meyer
(Get full report from official database of BE for Atelier De Meyer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier De Meyer
Addition kinds of activities for Atelier De Meyer

7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
20240308. Tofu-desserts, bevroren | Tofu desserts, frozen
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
29510202. Kooldraad-plaveiselmaterialen (niet van raffinaderijen) | Coal tar paving materials (not from refineries)
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
38610402. Reels, film | Reels, film
51360102. Handschoenen, mannen en jongens ' | Gloves, men's and boys'
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic

Werken bij Atelier De Meyer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier De Meyer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier De Meyer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier De Meyer. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Poetshulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

Zoek naar antwoorden van Atelier De Meyer in sociale netwerken
Look for responds of Atelier De Meyer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier De Meyer. Laat een reactie achter voor Atelier De Meyer. Atelier De Meyer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier De Meyer. Leave a respond for Atelier De Meyer. Atelier De Meyer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier De Meyer op de google maps. Adres en contacten Atelier De Meyer
Location of Atelier De Meyer on the google maps. Address and contacts of Atelier De Meyer

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier De Meyer Atelier De Meyer: DE BOECK - LELOUP | Valotrak BVBA | Carlier B | De Jonghe M Zakenkantoor BVBA | Kuka Automatisering & Robots N.V.

Other related companies as Atelier De Meyer: DE BOECK - LELOUP | Valotrak BVBA | Carlier B | De Jonghe M Zakenkantoor BVBA | Kuka Automatisering & Robots N.V.

Atelier De Meyer is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Oudenburg, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier De Meyer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03585357666. Het bedrijf Atelier De Meyer bevindt zich op het adres: Keiweg 11,8460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Atelier De Meyer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier De Meyer is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier De Meyer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier De Meyer, openstaande posities, locatie van Atelier De Meyer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier De Meyer is a company, that was registered 2010 in Oudenburg region, Belgium. Full name of company is Atelier De Meyer, company assigned to the tax number BE03585357666. The company Atelier De Meyer is located at the address: Keiweg 11,8460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Atelier De Meyer were not found.
The main activity of Atelier De Meyer is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier De Meyer is not available. You also can look at reviews of Atelier De Meyer, open positions, location of Atelier De Meyer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier De Meyer, Oudenburg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier De Meyer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier De Meyer, Oudenburg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier De Meyer, employees, financial statistics.