AUTOCARS COCCINELLE

Contactgegevens AUTOCARS COCCINELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS COCCINELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS COCCINELLE

Regio (region): Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue Pierre Hans 5,6031, België

Telefoon (phone): 071 20 83 83 071 20 83 83

Fax (fax): 071 28 44 51 071 28 44 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS COCCINELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS COCCINELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS COCCINELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS COCCINELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS COCCINELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS COCCINELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS COCCINELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS COCCINELLE
Products information AUTOCARS COCCINELLE

BTW identificatienummer (tax): BE03741912841
Ondernemingsnummer: 3117614746
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AUTOCARS COCCINELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS COCCINELLE
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS COCCINELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS COCCINELLE
Addition kinds of activities for AUTOCARS COCCINELLE

23990203. Pet collars, leibanden, etc .: niet-leder | Pet collars, leashes, etc.: non-leather
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
47890202. Zaalauto diensten | Parlor car services
79991006. Fair, nsk | Fair, nsk
89990103. Beeldhouwkunststudio | Sculptor's studio

Werken bij AUTOCARS COCCINELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS COCCINELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS COCCINELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS COCCINELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS COCCINELLE in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS COCCINELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS COCCINELLE. Laat een reactie achter voor AUTOCARS COCCINELLE. AUTOCARS COCCINELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS COCCINELLE. Leave a respond for AUTOCARS COCCINELLE. AUTOCARS COCCINELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS COCCINELLE op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS COCCINELLE
Location of AUTOCARS COCCINELLE on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS COCCINELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS COCCINELLE AUTOCARS COCCINELLE: DE OUDE PIK | Proost SA | ENERGIE ET AUTOMATISATION SA | LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA | Moorthamer

Other related companies as AUTOCARS COCCINELLE: DE OUDE PIK | Proost SA | ENERGIE ET AUTOMATISATION SA | LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA | Moorthamer

AUTOCARS COCCINELLE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS COCCINELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03741912841. Het bedrijf AUTOCARS COCCINELLE bevindt zich op het adres: Rue Pierre Hans 5,6031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AUTOCARS COCCINELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS COCCINELLE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS COCCINELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS COCCINELLE, openstaande posities, locatie van AUTOCARS COCCINELLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOCARS COCCINELLE is a company, that was registered 1995 in Charleroi (Monceau-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS COCCINELLE, company assigned to the tax number BE03741912841. The company AUTOCARS COCCINELLE is located at the address: Rue Pierre Hans 5,6031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AUTOCARS COCCINELLE were not found.
The main activity of AUTOCARS COCCINELLE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS COCCINELLE is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS COCCINELLE, open positions, location of AUTOCARS COCCINELLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS COCCINELLE, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS COCCINELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS COCCINELLE, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS COCCINELLE, employees, financial statistics.