ENERGIE ET AUTOMATISATION SA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • ENERGIE ET AUTOMATISATION SA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • ENERGIE ET AUTOMATISATION SA

Contactgegevens ENERGIE ET AUTOMATISATION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENERGIE ET AUTOMATISATION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENERGIE ET AUTOMATISATION SA

Regio (region): Fléron (Retinne), België

Adres (address): Rue du Fort,4621, België

Telefoon (phone): 04 358 42 81 04 358 42 81

Fax (fax): 04 358 13 72 04 358 13 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENERGIE ET AUTOMATISATION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENERGIE ET AUTOMATISATION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENERGIE ET AUTOMATISATION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENERGIE ET AUTOMATISATION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENERGIE ET AUTOMATISATION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENERGIE ET AUTOMATISATION SA
Products information ENERGIE ET AUTOMATISATION SA

BTW identificatienummer (tax): BE09480621337
Ondernemingsnummer: 7430297851
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ENERGIE ET AUTOMATISATION SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENERGIE ET AUTOMATISATION SA
(Get full report from official database of BE for ENERGIE ET AUTOMATISATION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENERGIE ET AUTOMATISATION SA
Addition kinds of activities for ENERGIE ET AUTOMATISATION SA

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
01730000. Boom noten | Tree nuts
28249916. Vinylvezels | Vinyl fibers
28990116. Wintergroene olie | Wintergreen oil
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
35230200. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
38610106. Warmtegevoelig papier gemaakt van gekocht papier | Heat sensitized paper made from purchased paper

Werken bij ENERGIE ET AUTOMATISATION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENERGIE ET AUTOMATISATION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENERGIE ET AUTOMATISATION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENERGIE ET AUTOMATISATION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • tuinarbeider (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Brecht zijn wij op zoek naar een ervaren tuinarbeider. (M/V) Je staat in voor het uitvoeren van totaalprojecten:  aanleg van complete tuinen,  plaatsen van verhardingen,  uitzetten van niveaus,  planlezen,  uitvoeren van kleine grondwerken met minigraver,  (zwem)vijverbouw,  aanplantingswerken...

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van ENERGIE ET AUTOMATISATION SA in sociale netwerken
Look for responds of ENERGIE ET AUTOMATISATION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENERGIE ET AUTOMATISATION SA. Laat een reactie achter voor ENERGIE ET AUTOMATISATION SA. ENERGIE ET AUTOMATISATION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENERGIE ET AUTOMATISATION SA. Leave a respond for ENERGIE ET AUTOMATISATION SA. ENERGIE ET AUTOMATISATION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENERGIE ET AUTOMATISATION SA op de google maps. Adres en contacten ENERGIE ET AUTOMATISATION SA
Location of ENERGIE ET AUTOMATISATION SA on the google maps. Address and contacts of ENERGIE ET AUTOMATISATION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENERGIE ET AUTOMATISATION SA ENERGIE ET AUTOMATISATION SA: Hody Laurent | Another-Renting | Exito | E.R.C.C. SC | Lyrex Continental Decotrade N.V.

Other related companies as ENERGIE ET AUTOMATISATION SA: Hody Laurent | Another-Renting | Exito | E.R.C.C. SC | Lyrex Continental Decotrade N.V.

ENERGIE ET AUTOMATISATION SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Fléron (Retinne), België. De volledige naam van het bedrijf is ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09480621337. Het bedrijf ENERGIE ET AUTOMATISATION SA bevindt zich op het adres: Rue du Fort,4621. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ENERGIE ET AUTOMATISATION SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENERGIE ET AUTOMATISATION SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENERGIE ET AUTOMATISATION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, openstaande posities, locatie van ENERGIE ET AUTOMATISATION SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ENERGIE ET AUTOMATISATION SA is a company, that was registered 1986 in Fléron (Retinne) region, Belgium. Full name of company is ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, company assigned to the tax number BE09480621337. The company ENERGIE ET AUTOMATISATION SA is located at the address: Rue du Fort,4621. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ENERGIE ET AUTOMATISATION SA were not found.
The main activity of ENERGIE ET AUTOMATISATION SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ENERGIE ET AUTOMATISATION SA is not available. You also can look at reviews of ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, open positions, location of ENERGIE ET AUTOMATISATION SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, Fléron (Retinne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, Fléron (Retinne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENERGIE ET AUTOMATISATION SA, employees, financial statistics.