Kaasmakerij Passendale N.V.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Kaasmakerij Passendale N.V.
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Kaasmakerij Passendale N.V.

Contactgegevens Kaasmakerij Passendale N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaasmakerij Passendale N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaasmakerij Passendale N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Statiestraat 111, B-8980 Passendale, België

Telefoon (phone): (051) 777777 (051) 777777

Fax (fax): (051) 788099 (051) 788099

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaasmakerij Passendale N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaasmakerij Passendale N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaasmakerij Passendale N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaasmakerij Passendale N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaasmakerij Passendale N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaasmakerij Passendale N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaasmakerij Passendale N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaasmakerij Passendale N.V.
Products information Kaasmakerij Passendale N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03668579101
Ondernemingsnummer: 2953094482
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Kaasmakerij Passendale N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaasmakerij Passendale N.V.
(Get full report from official database of BE for Kaasmakerij Passendale N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaasmakerij Passendale N.V.
Addition kinds of activities for Kaasmakerij Passendale N.V.

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
23999912. Banddeksels | Tire covers
32690101. Pannen: steengoed, grof aardewerk en aardewerk | Cookware: stoneware, coarse earthenware, and pottery
37310107. Vuurtoren aanbestedingen, gebouw en reparatie | Lighthouse tenders, building and repairing
50640200. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
72991200. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services

Werken bij Kaasmakerij Passendale N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaasmakerij Passendale N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaasmakerij Passendale N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaasmakerij Passendale N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van Kaasmakerij Passendale N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Kaasmakerij Passendale N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaasmakerij Passendale N.V.. Laat een reactie achter voor Kaasmakerij Passendale N.V.. Kaasmakerij Passendale N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaasmakerij Passendale N.V.. Leave a respond for Kaasmakerij Passendale N.V.. Kaasmakerij Passendale N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaasmakerij Passendale N.V. op de google maps. Adres en contacten Kaasmakerij Passendale N.V.
Location of Kaasmakerij Passendale N.V. on the google maps. Address and contacts of Kaasmakerij Passendale N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaasmakerij Passendale N.V. Kaasmakerij Passendale N.V.: Van Gossum Printing bvba | Aldo Rizzo SPRL | City Rentals | Martrading sprl | ORYXIS S.P.R.L

Other related companies as Kaasmakerij Passendale N.V.: Van Gossum Printing bvba | Aldo Rizzo SPRL | City Rentals | Martrading sprl | ORYXIS S.P.R.L

Kaasmakerij Passendale N.V. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaasmakerij Passendale N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03668579101. Het bedrijf Kaasmakerij Passendale N.V. bevindt zich op het adres: Statiestraat 111, B-8980 Passendale. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Kaasmakerij Passendale N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kaasmakerij Passendale N.V. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaasmakerij Passendale N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaasmakerij Passendale N.V., openstaande posities, locatie van Kaasmakerij Passendale N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kaasmakerij Passendale N.V. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Kaasmakerij Passendale N.V., company assigned to the tax number BE03668579101. The company Kaasmakerij Passendale N.V. is located at the address: Statiestraat 111, B-8980 Passendale. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Kaasmakerij Passendale N.V. were not found.
The main activity of Kaasmakerij Passendale N.V. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaasmakerij Passendale N.V. is not available. You also can look at reviews of Kaasmakerij Passendale N.V., open positions, location of Kaasmakerij Passendale N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaasmakerij Passendale N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaasmakerij Passendale N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaasmakerij Passendale N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaasmakerij Passendale N.V., employees, financial statistics.