ORYXIS S.P.R.L

Contactgegevens ORYXIS S.P.R.L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORYXIS S.P.R.L: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORYXIS S.P.R.L

Regio (region): SENEFFE, SENEFFE 7181 - BE, België

Adres (address): Rue Ferrer, 103, België

Telefoon (phone): 32 477 500 752 32 477 500 752

Fax (fax): +32 (63) 521-37-11 +32 (63) 521-37-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORYXIS S.P.R.L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORYXIS S.P.R.L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORYXIS S.P.R.L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORYXIS S.P.R.L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORYXIS S.P.R.L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORYXIS S.P.R.L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORYXIS S.P.R.L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORYXIS S.P.R.L
Products information ORYXIS S.P.R.L

BTW identificatienummer (tax): BE08396270751
Ondernemingsnummer: 3379638671
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ORYXIS S.P.R.L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORYXIS S.P.R.L
(Get full report from official database of BE for ORYXIS S.P.R.L)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORYXIS S.P.R.L
Addition kinds of activities for ORYXIS S.P.R.L

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
238600. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
17110102. Boiler instelling contractor | Boiler setting contractor
28190202. Chloorsulfonzuur | Chlorosulfonic acid
33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
37289908. Panel assemblage (hydromatische propeller test stands), vliegtuigen | Panel assembly (hydromatic propeller test stands), aircraft
63219905. Herverzekeringsmaatschappijen, ongevallen en gezondheid | Reinsurance carriers, accident and health

Werken bij ORYXIS S.P.R.L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORYXIS S.P.R.L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORYXIS S.P.R.L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORYXIS S.P.R.L. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van ORYXIS S.P.R.L in sociale netwerken
Look for responds of ORYXIS S.P.R.L in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORYXIS S.P.R.L. Laat een reactie achter voor ORYXIS S.P.R.L. ORYXIS S.P.R.L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORYXIS S.P.R.L. Leave a respond for ORYXIS S.P.R.L. ORYXIS S.P.R.L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORYXIS S.P.R.L op de google maps. Adres en contacten ORYXIS S.P.R.L
Location of ORYXIS S.P.R.L on the google maps. Address and contacts of ORYXIS S.P.R.L

Andere gerelateerde bedrijven als come ORYXIS S.P.R.L ORYXIS S.P.R.L: Walco Pottery NV | De Plancke NV | Uno Transport | A.V. RENTING-A.V.C. | Arquati Benelux B.V.B.A.

Other related companies as ORYXIS S.P.R.L: Walco Pottery NV | De Plancke NV | Uno Transport | A.V. RENTING-A.V.C. | Arquati Benelux B.V.B.A.

ORYXIS S.P.R.L is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio SENEFFE, SENEFFE 7181 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ORYXIS S.P.R.L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08396270751. Het bedrijf ORYXIS S.P.R.L bevindt zich op het adres: Rue Ferrer, 103. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ORYXIS S.P.R.L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORYXIS S.P.R.L is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORYXIS S.P.R.L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORYXIS S.P.R.L, openstaande posities, locatie van ORYXIS S.P.R.L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ORYXIS S.P.R.L is a company, that was registered 2001 in SENEFFE, SENEFFE 7181 - BE region, Belgium. Full name of company is ORYXIS S.P.R.L, company assigned to the tax number BE08396270751. The company ORYXIS S.P.R.L is located at the address: Rue Ferrer, 103. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ORYXIS S.P.R.L were not found.
The main activity of ORYXIS S.P.R.L is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ORYXIS S.P.R.L is not available. You also can look at reviews of ORYXIS S.P.R.L, open positions, location of ORYXIS S.P.R.L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORYXIS S.P.R.L, SENEFFE, SENEFFE 7181 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORYXIS S.P.R.L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORYXIS S.P.R.L, SENEFFE, SENEFFE 7181 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORYXIS S.P.R.L, employees, financial statistics.