Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.

Contactgegevens Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): President Kennedypark 41, B-8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): (056) 214199 (056) 214199

Fax (fax): (056) 212619 (056) 212619

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Independent Sprinkler Company & Engineering N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Independent Sprinkler Company & Engineering N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.
Products information Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03277465820
Ondernemingsnummer: 5075653076
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.
(Get full report from official database of BE for Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.
Addition kinds of activities for Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.

16230103. Installatie van olie en gaspijpleiding | Oil and gas pipeline construction
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
38240106. Meetwielen | Measuring wheels
50510404. Non-ferro metalen platen, staafjes, staven, enz | Nonferrous metal sheets, bars, rods, etc., nec
55119904. Vans, nieuw en gebruikt | Vans, new and used
79970201. Strandclub, lidmaatschap | Beach club, membership
80110202. Clinic, uitgevoerd door artsen | Clinic, operated by physicians
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.. Laat een reactie achter voor Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.. Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.. Leave a respond for Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.. Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. op de google maps. Adres en contacten Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.
Location of Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. on the google maps. Address and contacts of Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.: Videowest Producties | P & L COMPANY | AVECO B.V.B.A. | Roltex Belgium N.V. | Deloge SA

Other related companies as Independent Sprinkler Company & Engineering N.V.: Videowest Producties | P & L COMPANY | AVECO B.V.B.A. | Roltex Belgium N.V. | Deloge SA

Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03277465820. Het bedrijf Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. bevindt zich op het adres: President Kennedypark 41, B-8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., openstaande posities, locatie van Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., company assigned to the tax number BE03277465820. The company Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. is located at the address: President Kennedypark 41, B-8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. were not found.
The main activity of Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. is not available. You also can look at reviews of Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., open positions, location of Independent Sprinkler Company & Engineering N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Independent Sprinkler Company & Engineering N.V., employees, financial statistics.