Videowest Producties

Contactgegevens Videowest Producties: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Videowest Producties: address, phone, fax, email, website, opening hours

Videowest Producties

Regio (region): Brugge (Sint-Kruis), België

Adres (address): Maalse Steenweg 149,8310, België

Telefoon (phone): 050 79 27 07 050 79 27 07

Fax (fax): 050 79 27 08 050 79 27 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Videowest Producties: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Videowest Producties"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Videowest Producties"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Videowest Producties, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Videowest Producties. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Videowest Producties, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Videowest Producties. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Videowest Producties
Products information Videowest Producties

BTW identificatienummer (tax): BE02239807128
Ondernemingsnummer: 6725250244
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Videowest Producties zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Videowest Producties
(Get full report from official database of BE for Videowest Producties)

Aanvulling soorten activiteiten voor Videowest Producties
Addition kinds of activities for Videowest Producties

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
514501. Fontein leveringen | Fountain supplies
22410101. Geweven, geweven | Fringes, woven
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
30890201. Flesjes, gegoten kunststoffen | Bottle caps, molded plastics
34239913. Ironworkers 'handgereedschap | Ironworkers' hand tools
50320501. Cinders | Cinders
65319901. Appraiser, onroerend goed | Appraiser, real estate
96510401. Reglement, diverse commerciële sectoren, federale overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, federal government

Werken bij Videowest Producties: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Videowest Producties: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Videowest Producties. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Videowest Producties. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van Videowest Producties in sociale netwerken
Look for responds of Videowest Producties in social networks

Lees alle opmerkingen voor Videowest Producties. Laat een reactie achter voor Videowest Producties. Videowest Producties bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Videowest Producties. Leave a respond for Videowest Producties. Videowest Producties on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Videowest Producties op de google maps. Adres en contacten Videowest Producties
Location of Videowest Producties on the google maps. Address and contacts of Videowest Producties

Andere gerelateerde bedrijven als come Videowest Producties Videowest Producties: I.B.S. NV | FOTOGRAVURE STEURS NV | Personhyfina NV | Degraeve Ontwerpburo | Gilco N.V.

Other related companies as Videowest Producties: I.B.S. NV | FOTOGRAVURE STEURS NV | Personhyfina NV | Degraeve Ontwerpburo | Gilco N.V.

Videowest Producties is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Kruis), België. De volledige naam van het bedrijf is Videowest Producties, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02239807128. Het bedrijf Videowest Producties bevindt zich op het adres: Maalse Steenweg 149,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Videowest Producties zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Videowest Producties is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Videowest Producties is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Videowest Producties, openstaande posities, locatie van Videowest Producties op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Videowest Producties is a company, that was registered 2004 in Brugge (Sint-Kruis) region, Belgium. Full name of company is Videowest Producties, company assigned to the tax number BE02239807128. The company Videowest Producties is located at the address: Maalse Steenweg 149,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Videowest Producties were not found.
The main activity of Videowest Producties is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Videowest Producties is not available. You also can look at reviews of Videowest Producties, open positions, location of Videowest Producties on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Videowest Producties, Brugge (Sint-Kruis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Videowest Producties, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Videowest Producties, Brugge (Sint-Kruis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Videowest Producties, employees, financial statistics.