Roltex Belgium N.V.

Contactgegevens Roltex Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roltex Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roltex Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): 3de Iz Watermolenstraat 12, B-9320 Erembodegem (Aalst), België

Telefoon (phone): (053) 662828 (053) 662828

Fax (fax): (053) 662609 (053) 662609

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roltex Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roltex Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roltex Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roltex Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roltex Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roltex Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roltex Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roltex Belgium N.V.
Products information Roltex Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07139709472
Ondernemingsnummer: 7740386962
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Roltex Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roltex Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Roltex Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roltex Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Roltex Belgium N.V.

201502. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
265700. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
14590204. Magnesiet mijnbouw | Magnesite mining
22110809. Opaline, katoen | Opaline, cotton
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
35710000. Elektronische computers | Electronic computers
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts

Werken bij Roltex Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roltex Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roltex Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roltex Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Roltex Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Roltex Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roltex Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Roltex Belgium N.V.. Roltex Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roltex Belgium N.V.. Leave a respond for Roltex Belgium N.V.. Roltex Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roltex Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Roltex Belgium N.V.
Location of Roltex Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Roltex Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Roltex Belgium N.V. Roltex Belgium N.V.: AUTOBANDEN MEULDERS NV | Coppens NV | E DE KOCK NV | CREADESK INTERIEURCONCEPT BVBA | Everse Dino's

Other related companies as Roltex Belgium N.V.: AUTOBANDEN MEULDERS NV | Coppens NV | E DE KOCK NV | CREADESK INTERIEURCONCEPT BVBA | Everse Dino's

Roltex Belgium N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Roltex Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07139709472. Het bedrijf Roltex Belgium N.V. bevindt zich op het adres: 3de Iz Watermolenstraat 12, B-9320 Erembodegem (Aalst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Roltex Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roltex Belgium N.V. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roltex Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roltex Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Roltex Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roltex Belgium N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Roltex Belgium N.V., company assigned to the tax number BE07139709472. The company Roltex Belgium N.V. is located at the address: 3de Iz Watermolenstraat 12, B-9320 Erembodegem (Aalst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Roltex Belgium N.V. were not found.
The main activity of Roltex Belgium N.V. is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Roltex Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Roltex Belgium N.V., open positions, location of Roltex Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roltex Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roltex Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roltex Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roltex Belgium N.V., employees, financial statistics.