Grutman Oosterse Tapijten N.V.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Grutman Oosterse Tapijten N.V.
Private companiesApparel and Accessory Stores • Grutman Oosterse Tapijten N.V.

Contactgegevens Grutman Oosterse Tapijten N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grutman Oosterse Tapijten N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grutman Oosterse Tapijten N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Havermarkt 47, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 22 77 25 (011) 22 77 25

Fax (fax): (011) 24 13 27 (011) 24 13 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grutman Oosterse Tapijten N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grutman Oosterse Tapijten N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grutman Oosterse Tapijten N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grutman Oosterse Tapijten N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grutman Oosterse Tapijten N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grutman Oosterse Tapijten N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grutman Oosterse Tapijten N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grutman Oosterse Tapijten N.V.
Products information Grutman Oosterse Tapijten N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08063934326
Ondernemingsnummer: 1454284667
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Grutman Oosterse Tapijten N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grutman Oosterse Tapijten N.V.
(Get full report from official database of BE for Grutman Oosterse Tapijten N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grutman Oosterse Tapijten N.V.
Addition kinds of activities for Grutman Oosterse Tapijten N.V.

369200. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
25110306. Speel pennen, kinderen: hout | Play pens, children's: wood
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
34230102. Schoppen, spades (handgereedschap) | Shovels, spades (hand tools)
79330000. Bowling centra | Bowling centers

Werken bij Grutman Oosterse Tapijten N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grutman Oosterse Tapijten N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grutman Oosterse Tapijten N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grutman Oosterse Tapijten N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • Jobstudent verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de winkel. Bedienen van klanten, kassaverrichtingen en aanvullen van de rekken horen onder andere tot het takenpakket.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Grutman Oosterse Tapijten N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Grutman Oosterse Tapijten N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grutman Oosterse Tapijten N.V.. Laat een reactie achter voor Grutman Oosterse Tapijten N.V.. Grutman Oosterse Tapijten N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grutman Oosterse Tapijten N.V.. Leave a respond for Grutman Oosterse Tapijten N.V.. Grutman Oosterse Tapijten N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grutman Oosterse Tapijten N.V. op de google maps. Adres en contacten Grutman Oosterse Tapijten N.V.
Location of Grutman Oosterse Tapijten N.V. on the google maps. Address and contacts of Grutman Oosterse Tapijten N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Grutman Oosterse Tapijten N.V. Grutman Oosterse Tapijten N.V.: Intermar Shipping & Agencies BVBA | Verstraeten J | ACOU IMMOBILIEN | Rondhout NV | Rovac Immobiliën BVBA

Other related companies as Grutman Oosterse Tapijten N.V.: Intermar Shipping & Agencies BVBA | Verstraeten J | ACOU IMMOBILIEN | Rondhout NV | Rovac Immobiliën BVBA

Grutman Oosterse Tapijten N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Grutman Oosterse Tapijten N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08063934326. Het bedrijf Grutman Oosterse Tapijten N.V. bevindt zich op het adres: Havermarkt 47, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 607,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Grutman Oosterse Tapijten N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grutman Oosterse Tapijten N.V. is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grutman Oosterse Tapijten N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grutman Oosterse Tapijten N.V., openstaande posities, locatie van Grutman Oosterse Tapijten N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Grutman Oosterse Tapijten N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Grutman Oosterse Tapijten N.V., company assigned to the tax number BE08063934326. The company Grutman Oosterse Tapijten N.V. is located at the address: Havermarkt 47, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 607,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Grutman Oosterse Tapijten N.V. were not found.
The main activity of Grutman Oosterse Tapijten N.V. is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Grutman Oosterse Tapijten N.V. is not available. You also can look at reviews of Grutman Oosterse Tapijten N.V., open positions, location of Grutman Oosterse Tapijten N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grutman Oosterse Tapijten N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grutman Oosterse Tapijten N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grutman Oosterse Tapijten N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grutman Oosterse Tapijten N.V., employees, financial statistics.