Dimed Electronic Engineering N.V.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Dimed Electronic Engineering N.V.
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Dimed Electronic Engineering N.V.

Contactgegevens Dimed Electronic Engineering N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dimed Electronic Engineering N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dimed Electronic Engineering N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Joe Englishstraat 47, B-2140 Borgerhout (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 2366465 (03) 2366465

Fax (fax): (03) 2366462 (03) 2366462

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dimed Electronic Engineering N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dimed Electronic Engineering N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dimed Electronic Engineering N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dimed Electronic Engineering N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dimed Electronic Engineering N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dimed Electronic Engineering N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dimed Electronic Engineering N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dimed Electronic Engineering N.V.
Products information Dimed Electronic Engineering N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03395019531
Ondernemingsnummer: 5979827880
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dimed Electronic Engineering N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dimed Electronic Engineering N.V.
(Get full report from official database of BE for Dimed Electronic Engineering N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dimed Electronic Engineering N.V.
Addition kinds of activities for Dimed Electronic Engineering N.V.

3575. Computer terminals | Computer terminals
7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
22810206. Nytril garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Nytril yarn, spun: made from purchased staple
32319906. Kijk kristallen, glas | Watch crystals, glass
35939901. Vloeistofvermogen actuatoren, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power actuators, hydraulic or pneumatic
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
50820000. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
51999908. Canvas producten | Canvas products

Werken bij Dimed Electronic Engineering N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dimed Electronic Engineering N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dimed Electronic Engineering N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dimed Electronic Engineering N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

Zoek naar antwoorden van Dimed Electronic Engineering N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Dimed Electronic Engineering N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dimed Electronic Engineering N.V.. Laat een reactie achter voor Dimed Electronic Engineering N.V.. Dimed Electronic Engineering N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dimed Electronic Engineering N.V.. Leave a respond for Dimed Electronic Engineering N.V.. Dimed Electronic Engineering N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dimed Electronic Engineering N.V. op de google maps. Adres en contacten Dimed Electronic Engineering N.V.
Location of Dimed Electronic Engineering N.V. on the google maps. Address and contacts of Dimed Electronic Engineering N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dimed Electronic Engineering N.V. Dimed Electronic Engineering N.V.: Universiteit Vrije Tijd Davidsfonds | Vansteenkiste C | Sebo Belgium | BS Belgium sa | Web4PRO

Other related companies as Dimed Electronic Engineering N.V.: Universiteit Vrije Tijd Davidsfonds | Vansteenkiste C | Sebo Belgium | BS Belgium sa | Web4PRO

Dimed Electronic Engineering N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dimed Electronic Engineering N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03395019531. Het bedrijf Dimed Electronic Engineering N.V. bevindt zich op het adres: Joe Englishstraat 47, B-2140 Borgerhout (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dimed Electronic Engineering N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dimed Electronic Engineering N.V. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dimed Electronic Engineering N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dimed Electronic Engineering N.V., openstaande posities, locatie van Dimed Electronic Engineering N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dimed Electronic Engineering N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Dimed Electronic Engineering N.V., company assigned to the tax number BE03395019531. The company Dimed Electronic Engineering N.V. is located at the address: Joe Englishstraat 47, B-2140 Borgerhout (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dimed Electronic Engineering N.V. were not found.
The main activity of Dimed Electronic Engineering N.V. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dimed Electronic Engineering N.V. is not available. You also can look at reviews of Dimed Electronic Engineering N.V., open positions, location of Dimed Electronic Engineering N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dimed Electronic Engineering N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dimed Electronic Engineering N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dimed Electronic Engineering N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dimed Electronic Engineering N.V., employees, financial statistics.