BS Belgium sa

Contactgegevens BS Belgium sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BS Belgium sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

BS Belgium sa

Regio (region): Brussels 1050 - BE, België

Adres (address): Avenue d4Italie 35, België

Telefoon (phone): 003226750995 003226750995

Fax (fax): 003226750996 003226750996

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BS Belgium sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BS Belgium sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BS Belgium sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BS Belgium sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BS Belgium sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BS Belgium sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BS Belgium sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BS Belgium sa
Products information BS Belgium sa

BTW identificatienummer (tax): BE03441711425
Ondernemingsnummer: 2680084228
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BS Belgium sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BS Belgium sa
(Get full report from official database of BE for BS Belgium sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor BS Belgium sa
Addition kinds of activities for BS Belgium sa

371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
27890200. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
34230100. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
48320205. Praten | Talk
50840512. ruimers | Reamers

Werken bij BS Belgium sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BS Belgium sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BS Belgium sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BS Belgium sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van BS Belgium sa in sociale netwerken
Look for responds of BS Belgium sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor BS Belgium sa. Laat een reactie achter voor BS Belgium sa. BS Belgium sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BS Belgium sa. Leave a respond for BS Belgium sa. BS Belgium sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BS Belgium sa op de google maps. Adres en contacten BS Belgium sa
Location of BS Belgium sa on the google maps. Address and contacts of BS Belgium sa

Andere gerelateerde bedrijven als come BS Belgium sa BS Belgium sa: VANDERMAESEN nv | ART ET LUMIERE CHR DE DIESBACH SPRL | Sint-Franciscuscollege | Boflex NV | Vlerick nv

Other related companies as BS Belgium sa: VANDERMAESEN nv | ART ET LUMIERE CHR DE DIESBACH SPRL | Sint-Franciscuscollege | Boflex NV | Vlerick nv

BS Belgium sa is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussels 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BS Belgium sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03441711425. Het bedrijf BS Belgium sa bevindt zich op het adres: Avenue d4Italie 35. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BS Belgium sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BS Belgium sa is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BS Belgium sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BS Belgium sa, openstaande posities, locatie van BS Belgium sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BS Belgium sa is a company, that was registered 2004 in Brussels 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is BS Belgium sa, company assigned to the tax number BE03441711425. The company BS Belgium sa is located at the address: Avenue d4Italie 35. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BS Belgium sa were not found.
The main activity of BS Belgium sa is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BS Belgium sa is not available. You also can look at reviews of BS Belgium sa, open positions, location of BS Belgium sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BS Belgium sa, Brussels 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BS Belgium sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BS Belgium sa, Brussels 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BS Belgium sa, employees, financial statistics.