Vansteenkiste C

Contactgegevens Vansteenkiste C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vansteenkiste C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vansteenkiste C

Regio (region): Roeselare (Rumbeke), België

Adres (address): Izegemsestraat 96,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 34 09 051 20 34 09

Fax (fax): 051 20 79 24 051 20 79 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vansteenkiste C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vansteenkiste C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vansteenkiste C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vansteenkiste C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vansteenkiste C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vansteenkiste C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vansteenkiste C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vansteenkiste C
Products information Vansteenkiste C

BTW identificatienummer (tax): BE05802124023
Ondernemingsnummer: 7503631591
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vansteenkiste C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vansteenkiste C
(Get full report from official database of BE for Vansteenkiste C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vansteenkiste C
Addition kinds of activities for Vansteenkiste C

243107. Buiten- en sierhoutwerk en trim | Exterior and ornamental woodwork and trim
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay
50870302. Carwash apparatuur en benodigdheden | Carwash equipment and supplies
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis

Werken bij Vansteenkiste C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vansteenkiste C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vansteenkiste C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vansteenkiste C. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van Vansteenkiste C in sociale netwerken
Look for responds of Vansteenkiste C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vansteenkiste C. Laat een reactie achter voor Vansteenkiste C. Vansteenkiste C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vansteenkiste C. Leave a respond for Vansteenkiste C. Vansteenkiste C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vansteenkiste C op de google maps. Adres en contacten Vansteenkiste C
Location of Vansteenkiste C on the google maps. Address and contacts of Vansteenkiste C

Andere gerelateerde bedrijven als come Vansteenkiste C Vansteenkiste C: Gepa Genk | De Troyer | DESCHOUWER (TECHNIQUE DU PESAGE) | Dejaeghere Spinning Mills N.V. | Wilbois S.A.

Other related companies as Vansteenkiste C: Gepa Genk | De Troyer | DESCHOUWER (TECHNIQUE DU PESAGE) | Dejaeghere Spinning Mills N.V. | Wilbois S.A.

Vansteenkiste C is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Roeselare (Rumbeke), België. De volledige naam van het bedrijf is Vansteenkiste C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05802124023. Het bedrijf Vansteenkiste C bevindt zich op het adres: Izegemsestraat 96,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 658,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vansteenkiste C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vansteenkiste C is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vansteenkiste C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vansteenkiste C, openstaande posities, locatie van Vansteenkiste C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vansteenkiste C is a company, that was registered 2004 in Roeselare (Rumbeke) region, Belgium. Full name of company is Vansteenkiste C, company assigned to the tax number BE05802124023. The company Vansteenkiste C is located at the address: Izegemsestraat 96,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 658,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vansteenkiste C were not found.
The main activity of Vansteenkiste C is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vansteenkiste C is not available. You also can look at reviews of Vansteenkiste C, open positions, location of Vansteenkiste C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vansteenkiste C, Roeselare (Rumbeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vansteenkiste C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vansteenkiste C, Roeselare (Rumbeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vansteenkiste C, employees, financial statistics.