De Vreese - Van Loo N.V.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • De Vreese - Van Loo N.V.
Private companiesApparel and Accessory Stores • De Vreese - Van Loo N.V.

Contactgegevens De Vreese - Van Loo N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vreese - Van Loo N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vreese - Van Loo N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Poststraat 98, B-9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): (09) 348 20 85 (09) 348 20 85

Fax (fax): (09) 348 53 99 (09) 348 53 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vreese - Van Loo N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vreese - Van Loo N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vreese - Van Loo N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vreese - Van Loo N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vreese - Van Loo N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vreese - Van Loo N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vreese - Van Loo N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vreese - Van Loo N.V.
Products information De Vreese - Van Loo N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08868408203
Ondernemingsnummer: 5854583740
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Vreese - Van Loo N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vreese - Van Loo N.V.
(Get full report from official database of BE for De Vreese - Van Loo N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vreese - Van Loo N.V.
Addition kinds of activities for De Vreese - Van Loo N.V.

6141. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
6231. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
33130206. ferrotitanium | Ferrotitanium
50740102. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
50830300. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
51990904. Sponzen (dier) | Sponges (animal)
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij De Vreese - Van Loo N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vreese - Van Loo N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vreese - Van Loo N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vreese - Van Loo N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van De Vreese - Van Loo N.V. in sociale netwerken
Look for responds of De Vreese - Van Loo N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vreese - Van Loo N.V.. Laat een reactie achter voor De Vreese - Van Loo N.V.. De Vreese - Van Loo N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vreese - Van Loo N.V.. Leave a respond for De Vreese - Van Loo N.V.. De Vreese - Van Loo N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vreese - Van Loo N.V. op de google maps. Adres en contacten De Vreese - Van Loo N.V.
Location of De Vreese - Van Loo N.V. on the google maps. Address and contacts of De Vreese - Van Loo N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vreese - Van Loo N.V. De Vreese - Van Loo N.V.: EECKHAUT BERNARD NV | Paprika Productions BVBA | Ambiance Events | Santermans BVBA | Bayard Belgium

Other related companies as De Vreese - Van Loo N.V.: EECKHAUT BERNARD NV | Paprika Productions BVBA | Ambiance Events | Santermans BVBA | Bayard Belgium

De Vreese - Van Loo N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vreese - Van Loo N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868408203. Het bedrijf De Vreese - Van Loo N.V. bevindt zich op het adres: Poststraat 98, B-9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Vreese - Van Loo N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vreese - Van Loo N.V. is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vreese - Van Loo N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vreese - Van Loo N.V., openstaande posities, locatie van De Vreese - Van Loo N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Vreese - Van Loo N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is De Vreese - Van Loo N.V., company assigned to the tax number BE08868408203. The company De Vreese - Van Loo N.V. is located at the address: Poststraat 98, B-9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Vreese - Van Loo N.V. were not found.
The main activity of De Vreese - Van Loo N.V. is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vreese - Van Loo N.V. is not available. You also can look at reviews of De Vreese - Van Loo N.V., open positions, location of De Vreese - Van Loo N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vreese - Van Loo N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vreese - Van Loo N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vreese - Van Loo N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vreese - Van Loo N.V., employees, financial statistics.