EECKHAUT BERNARD NV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • EECKHAUT BERNARD NV

Contactgegevens EECKHAUT BERNARD NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EECKHAUT BERNARD NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EECKHAUT BERNARD NV

Regio (region): Oudenaarde (Melden), België

Adres (address): Schaatsputte 6,9700, België

Telefoon (phone): 055 38 89 57 055 38 89 57

Fax (fax): 055 38 87 29 055 38 87 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EECKHAUT BERNARD NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EECKHAUT BERNARD NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EECKHAUT BERNARD NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EECKHAUT BERNARD NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EECKHAUT BERNARD NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EECKHAUT BERNARD NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EECKHAUT BERNARD NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EECKHAUT BERNARD NV
Products information EECKHAUT BERNARD NV

BTW identificatienummer (tax): BE09483367919
Ondernemingsnummer: 1942077636
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in EECKHAUT BERNARD NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EECKHAUT BERNARD NV
(Get full report from official database of BE for EECKHAUT BERNARD NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EECKHAUT BERNARD NV
Addition kinds of activities for EECKHAUT BERNARD NV

01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
26210109. Handdoekpapier (papier) | Toweling tissue (paper)
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service

Werken bij EECKHAUT BERNARD NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EECKHAUT BERNARD NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EECKHAUT BERNARD NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EECKHAUT BERNARD NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van EECKHAUT BERNARD NV in sociale netwerken
Look for responds of EECKHAUT BERNARD NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EECKHAUT BERNARD NV. Laat een reactie achter voor EECKHAUT BERNARD NV. EECKHAUT BERNARD NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EECKHAUT BERNARD NV. Leave a respond for EECKHAUT BERNARD NV. EECKHAUT BERNARD NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EECKHAUT BERNARD NV op de google maps. Adres en contacten EECKHAUT BERNARD NV
Location of EECKHAUT BERNARD NV on the google maps. Address and contacts of EECKHAUT BERNARD NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EECKHAUT BERNARD NV EECKHAUT BERNARD NV: BECAR NV | Vlaamse Diabetes Vereniging | LAMPAERT - POLFLIET BVBA | Anno & Associates BVBA | Dekover NV

Other related companies as EECKHAUT BERNARD NV: BECAR NV | Vlaamse Diabetes Vereniging | LAMPAERT - POLFLIET BVBA | Anno & Associates BVBA | Dekover NV

EECKHAUT BERNARD NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Oudenaarde (Melden), België. De volledige naam van het bedrijf is EECKHAUT BERNARD NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09483367919. Het bedrijf EECKHAUT BERNARD NV bevindt zich op het adres: Schaatsputte 6,9700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EECKHAUT BERNARD NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EECKHAUT BERNARD NV is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EECKHAUT BERNARD NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EECKHAUT BERNARD NV, openstaande posities, locatie van EECKHAUT BERNARD NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EECKHAUT BERNARD NV is a company, that was registered 2016 in Oudenaarde (Melden) region, Belgium. Full name of company is EECKHAUT BERNARD NV, company assigned to the tax number BE09483367919. The company EECKHAUT BERNARD NV is located at the address: Schaatsputte 6,9700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EECKHAUT BERNARD NV were not found.
The main activity of EECKHAUT BERNARD NV is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EECKHAUT BERNARD NV is not available. You also can look at reviews of EECKHAUT BERNARD NV, open positions, location of EECKHAUT BERNARD NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EECKHAUT BERNARD NV, Oudenaarde (Melden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EECKHAUT BERNARD NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EECKHAUT BERNARD NV, Oudenaarde (Melden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EECKHAUT BERNARD NV, employees, financial statistics.