Bouwwerken Vankerckhoven N.V.

Contactgegevens Bouwwerken Vankerckhoven N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwwerken Vankerckhoven N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwwerken Vankerckhoven N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kosterstraat 148, B-1831 Diegem, België

Telefoon (phone): (02) 7201671 (02) 7201671

Fax (fax): (02) 7210394 (02) 7210394

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwwerken Vankerckhoven N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwwerken Vankerckhoven N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwwerken Vankerckhoven N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwwerken Vankerckhoven N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwwerken Vankerckhoven N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwwerken Vankerckhoven N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwwerken Vankerckhoven N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwwerken Vankerckhoven N.V.
Products information Bouwwerken Vankerckhoven N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03181610107
Ondernemingsnummer: 6714538574
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bouwwerken Vankerckhoven N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwwerken Vankerckhoven N.V.
(Get full report from official database of BE for Bouwwerken Vankerckhoven N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwwerken Vankerckhoven N.V.
Addition kinds of activities for Bouwwerken Vankerckhoven N.V.

122299. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
322100. Glascontainers | Glass containers
701101. motels | Motels
17210301. Vliegtuig schilderij | Aircraft painting
30690700. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies
51120404. Fotokopieerapparaten | Photocopying supplies
51999918. Verpakkings materialen | Packaging materials
54999903. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets

Werken bij Bouwwerken Vankerckhoven N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwwerken Vankerckhoven N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwwerken Vankerckhoven N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwwerken Vankerckhoven N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Drupal Front-end developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

    Type: Vaste Job

    Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Bouwwerken Vankerckhoven N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Bouwwerken Vankerckhoven N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwwerken Vankerckhoven N.V.. Laat een reactie achter voor Bouwwerken Vankerckhoven N.V.. Bouwwerken Vankerckhoven N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwwerken Vankerckhoven N.V.. Leave a respond for Bouwwerken Vankerckhoven N.V.. Bouwwerken Vankerckhoven N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwwerken Vankerckhoven N.V. op de google maps. Adres en contacten Bouwwerken Vankerckhoven N.V.
Location of Bouwwerken Vankerckhoven N.V. on the google maps. Address and contacts of Bouwwerken Vankerckhoven N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwwerken Vankerckhoven N.V. Bouwwerken Vankerckhoven N.V.: Michelangelo Buonarroti | FREDINI MAGIC ART | Alltube NV | Devos Agri | Sonnysoft bvba

Other related companies as Bouwwerken Vankerckhoven N.V.: Michelangelo Buonarroti | FREDINI MAGIC ART | Alltube NV | Devos Agri | Sonnysoft bvba

Bouwwerken Vankerckhoven N.V. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwwerken Vankerckhoven N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181610107. Het bedrijf Bouwwerken Vankerckhoven N.V. bevindt zich op het adres: Kosterstraat 148, B-1831 Diegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bouwwerken Vankerckhoven N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwwerken Vankerckhoven N.V. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwwerken Vankerckhoven N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwwerken Vankerckhoven N.V., openstaande posities, locatie van Bouwwerken Vankerckhoven N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwwerken Vankerckhoven N.V. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bouwwerken Vankerckhoven N.V., company assigned to the tax number BE03181610107. The company Bouwwerken Vankerckhoven N.V. is located at the address: Kosterstraat 148, B-1831 Diegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bouwwerken Vankerckhoven N.V. were not found.
The main activity of Bouwwerken Vankerckhoven N.V. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwwerken Vankerckhoven N.V. is not available. You also can look at reviews of Bouwwerken Vankerckhoven N.V., open positions, location of Bouwwerken Vankerckhoven N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwwerken Vankerckhoven N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwwerken Vankerckhoven N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwwerken Vankerckhoven N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwwerken Vankerckhoven N.V., employees, financial statistics.