FREDINI MAGIC ART

Contactgegevens FREDINI MAGIC ART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDINI MAGIC ART: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDINI MAGIC ART

Regio (region): Tubize, België

Adres (address): Chaussée de Mons 624,1480, België

Telefoon (phone): 02 390 02 34 02 390 02 34

Fax (fax): 02 390 02 34 02 390 02 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDINI MAGIC ART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDINI MAGIC ART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDINI MAGIC ART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDINI MAGIC ART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDINI MAGIC ART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDINI MAGIC ART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDINI MAGIC ART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDINI MAGIC ART
Products information FREDINI MAGIC ART

BTW identificatienummer (tax): BE09828338623
Ondernemingsnummer: 9221618652
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FREDINI MAGIC ART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDINI MAGIC ART
(Get full report from official database of BE for FREDINI MAGIC ART)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDINI MAGIC ART
Addition kinds of activities for FREDINI MAGIC ART

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
07230305. Groenteclassificatiediensten | Vegetable grading services
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
23260101. Medische en ziekenhuisuniformen, mannen | Medical and hospital uniforms, men's
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent

Werken bij FREDINI MAGIC ART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDINI MAGIC ART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDINI MAGIC ART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDINI MAGIC ART. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Calculator Sanitair en HVAC te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Calculaties maken voor sanitair en hvac

  • Ploegbaas montage (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van FREDINI MAGIC ART in sociale netwerken
Look for responds of FREDINI MAGIC ART in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDINI MAGIC ART. Laat een reactie achter voor FREDINI MAGIC ART. FREDINI MAGIC ART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDINI MAGIC ART. Leave a respond for FREDINI MAGIC ART. FREDINI MAGIC ART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDINI MAGIC ART op de google maps. Adres en contacten FREDINI MAGIC ART
Location of FREDINI MAGIC ART on the google maps. Address and contacts of FREDINI MAGIC ART

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDINI MAGIC ART FREDINI MAGIC ART: Reyniers J Electriciteit | World Wide Forest BVBA | DEWAELE PARKET BVBA | IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV | Familie Houben

Other related companies as FREDINI MAGIC ART: Reyniers J Electriciteit | World Wide Forest BVBA | DEWAELE PARKET BVBA | IDEAL FIBRES & FABRICS KOMEN NV | Familie Houben

FREDINI MAGIC ART is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Tubize, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDINI MAGIC ART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09828338623. Het bedrijf FREDINI MAGIC ART bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 624,1480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FREDINI MAGIC ART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDINI MAGIC ART is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDINI MAGIC ART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDINI MAGIC ART, openstaande posities, locatie van FREDINI MAGIC ART op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FREDINI MAGIC ART is a company, that was registered 2003 in Tubize region, Belgium. Full name of company is FREDINI MAGIC ART, company assigned to the tax number BE09828338623. The company FREDINI MAGIC ART is located at the address: Chaussée de Mons 624,1480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FREDINI MAGIC ART were not found.
The main activity of FREDINI MAGIC ART is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDINI MAGIC ART is not available. You also can look at reviews of FREDINI MAGIC ART, open positions, location of FREDINI MAGIC ART on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDINI MAGIC ART, Tubize: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDINI MAGIC ART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDINI MAGIC ART, Tubize: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDINI MAGIC ART, employees, financial statistics.