Sonnysoft bvba

Contactgegevens Sonnysoft bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sonnysoft bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sonnysoft bvba

Regio (region): Wezembeek-Oppem, BRABANT 1970 - BE, België

Adres (address): Grensstraat 164/53, België

Telefoon (phone): 32-2-768.17.68 32-2-768.17.68

Fax (fax): 32-2-768.17.68 32-2-768.17.68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sonnysoft bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sonnysoft bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sonnysoft bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sonnysoft bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sonnysoft bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sonnysoft bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sonnysoft bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sonnysoft bvba
Products information Sonnysoft bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01778930664
Ondernemingsnummer: 7848602294
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sonnysoft bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sonnysoft bvba
(Get full report from official database of BE for Sonnysoft bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sonnysoft bvba
Addition kinds of activities for Sonnysoft bvba

30210201. Canvas schoenen, rubber gesoldeerd | Canvas shoes, rubber soled
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services
89999903. Uitvinder | Inventor
91319901. Indiase reservering | Indian reservation

Werken bij Sonnysoft bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sonnysoft bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sonnysoft bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sonnysoft bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Sonnysoft bvba in sociale netwerken
Look for responds of Sonnysoft bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sonnysoft bvba. Laat een reactie achter voor Sonnysoft bvba. Sonnysoft bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sonnysoft bvba. Leave a respond for Sonnysoft bvba. Sonnysoft bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sonnysoft bvba op de google maps. Adres en contacten Sonnysoft bvba
Location of Sonnysoft bvba on the google maps. Address and contacts of Sonnysoft bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Sonnysoft bvba Sonnysoft bvba: Cabinet de Gestion Sociale | Moens & Moens BVBA | Agrosystemes | Electramo | Meulemans,Didier

Other related companies as Sonnysoft bvba: Cabinet de Gestion Sociale | Moens & Moens BVBA | Agrosystemes | Electramo | Meulemans,Didier

Sonnysoft bvba is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Wezembeek-Oppem, BRABANT 1970 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Sonnysoft bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01778930664. Het bedrijf Sonnysoft bvba bevindt zich op het adres: Grensstraat 164/53. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sonnysoft bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sonnysoft bvba is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sonnysoft bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sonnysoft bvba, openstaande posities, locatie van Sonnysoft bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sonnysoft bvba is a company, that was registered 2000 in Wezembeek-Oppem, BRABANT 1970 - BE region, Belgium. Full name of company is Sonnysoft bvba, company assigned to the tax number BE01778930664. The company Sonnysoft bvba is located at the address: Grensstraat 164/53. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sonnysoft bvba were not found.
The main activity of Sonnysoft bvba is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sonnysoft bvba is not available. You also can look at reviews of Sonnysoft bvba, open positions, location of Sonnysoft bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sonnysoft bvba, Wezembeek-Oppem, BRABANT 1970 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sonnysoft bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sonnysoft bvba, Wezembeek-Oppem, BRABANT 1970 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sonnysoft bvba, employees, financial statistics.