Bodemkundige Dienst België V.Z.W.

Contactgegevens Bodemkundige Dienst België V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodemkundige Dienst België V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodemkundige Dienst België V.Z.W.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Willem de Croylaan 48, B-3001 Heverlee, België

Telefoon (phone): (016) 310922 (016) 310922

Fax (fax): (016) 224206 (016) 224206

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodemkundige Dienst België V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodemkundige Dienst België V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodemkundige Dienst België V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodemkundige Dienst België V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodemkundige Dienst België V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodemkundige Dienst België V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodemkundige Dienst België V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodemkundige Dienst België V.Z.W.
Products information Bodemkundige Dienst België V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE06496734619
Ondernemingsnummer: 6432739257
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bodemkundige Dienst België V.Z.W. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodemkundige Dienst België V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for Bodemkundige Dienst België V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodemkundige Dienst België V.Z.W.
Addition kinds of activities for Bodemkundige Dienst België V.Z.W.

421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
22990200. Felts en viltproducten | Felts and felt products
28690201. ethyleen | Ethylene
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft
73899933. Kantoor faciliteiten en secretariële service verhuur | Office facilities and secretarial service rental

Werken bij Bodemkundige Dienst België V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodemkundige Dienst België V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodemkundige Dienst België V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodemkundige Dienst België V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Verpleegkundigen acute geriatrie (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de acute geriatrie.

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Bodemkundige Dienst België V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of Bodemkundige Dienst België V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodemkundige Dienst België V.Z.W.. Laat een reactie achter voor Bodemkundige Dienst België V.Z.W.. Bodemkundige Dienst België V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodemkundige Dienst België V.Z.W.. Leave a respond for Bodemkundige Dienst België V.Z.W.. Bodemkundige Dienst België V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodemkundige Dienst België V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten Bodemkundige Dienst België V.Z.W.
Location of Bodemkundige Dienst België V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of Bodemkundige Dienst België V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodemkundige Dienst België V.Z.W. Bodemkundige Dienst België V.Z.W.: imelda VZW | Luce Luierservice | Superplastic | Algoet Voeders N.V. | Sadraee,Saeed

Other related companies as Bodemkundige Dienst België V.Z.W.: imelda VZW | Luce Luierservice | Superplastic | Algoet Voeders N.V. | Sadraee,Saeed

Bodemkundige Dienst België V.Z.W. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bodemkundige Dienst België V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06496734619. Het bedrijf Bodemkundige Dienst België V.Z.W. bevindt zich op het adres: Willem de Croylaan 48, B-3001 Heverlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bodemkundige Dienst België V.Z.W. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bodemkundige Dienst België V.Z.W. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodemkundige Dienst België V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodemkundige Dienst België V.Z.W., openstaande posities, locatie van Bodemkundige Dienst België V.Z.W. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bodemkundige Dienst België V.Z.W. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bodemkundige Dienst België V.Z.W., company assigned to the tax number BE06496734619. The company Bodemkundige Dienst België V.Z.W. is located at the address: Willem de Croylaan 48, B-3001 Heverlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bodemkundige Dienst België V.Z.W. were not found.
The main activity of Bodemkundige Dienst België V.Z.W. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodemkundige Dienst België V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of Bodemkundige Dienst België V.Z.W., open positions, location of Bodemkundige Dienst België V.Z.W. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodemkundige Dienst België V.Z.W., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodemkundige Dienst België V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodemkundige Dienst België V.Z.W., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodemkundige Dienst België V.Z.W., employees, financial statistics.