Luce Luierservice

Contactgegevens Luce Luierservice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luce Luierservice: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luce Luierservice

Regio (region): Mechelen (Heffen), België

Adres (address): Kleine Mierenstraat 23,2801, België

Telefoon (phone): 015 27 21 33 015 27 21 33

Fax (fax): +32 (4) 151-82-32 +32 (4) 151-82-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luce Luierservice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luce Luierservice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luce Luierservice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luce Luierservice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luce Luierservice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luce Luierservice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luce Luierservice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luce Luierservice
Products information Luce Luierservice

BTW identificatienummer (tax): BE09194152832
Ondernemingsnummer: 6551666259
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Luce Luierservice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luce Luierservice
(Get full report from official database of BE for Luce Luierservice)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luce Luierservice
Addition kinds of activities for Luce Luierservice

08310107. Moss verzamelen | Moss gathering
20829906. Stout (alcoholische drank) | Stout (alcoholic beverage)
22111108. Frise, katoen | Frieze, cotton
30890612. Synthetische hars afgewerkte producten, nec | Synthetic resin finished products, nec
34839908. Jet voortstuwingsprojecten | Jet propulsion projectiles
36619902. Datasets, telefoon of telegraaf | Data sets, telephone or telegraph
38250230. Standaardcellen | Standard cells

Werken bij Luce Luierservice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luce Luierservice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luce Luierservice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luce Luierservice. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van Luce Luierservice in sociale netwerken
Look for responds of Luce Luierservice in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luce Luierservice. Laat een reactie achter voor Luce Luierservice. Luce Luierservice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luce Luierservice. Leave a respond for Luce Luierservice. Luce Luierservice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luce Luierservice op de google maps. Adres en contacten Luce Luierservice
Location of Luce Luierservice on the google maps. Address and contacts of Luce Luierservice

Andere gerelateerde bedrijven als come Luce Luierservice Luce Luierservice: Euro Source | Bureau voor Milieuonderzoek NV | Presentatie Partners | Lemahieu | STADSBADER

Other related companies as Luce Luierservice: Euro Source | Bureau voor Milieuonderzoek NV | Presentatie Partners | Lemahieu | STADSBADER

Luce Luierservice is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Mechelen (Heffen), België. De volledige naam van het bedrijf is Luce Luierservice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09194152832. Het bedrijf Luce Luierservice bevindt zich op het adres: Kleine Mierenstraat 23,2801. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Luce Luierservice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luce Luierservice is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luce Luierservice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luce Luierservice, openstaande posities, locatie van Luce Luierservice op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Luce Luierservice is a company, that was registered 2006 in Mechelen (Heffen) region, Belgium. Full name of company is Luce Luierservice, company assigned to the tax number BE09194152832. The company Luce Luierservice is located at the address: Kleine Mierenstraat 23,2801. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Luce Luierservice were not found.
The main activity of Luce Luierservice is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Luce Luierservice is not available. You also can look at reviews of Luce Luierservice, open positions, location of Luce Luierservice on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luce Luierservice, Mechelen (Heffen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luce Luierservice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luce Luierservice, Mechelen (Heffen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luce Luierservice, employees, financial statistics.