Sadraee,Saeed

Contactgegevens Sadraee,Saeed: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sadraee,Saeed: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sadraee,Saeed

Regio (region): Bruxelles - BE, België

Adres (address): Boulevard de Waterloo, België

Telefoon (phone): +32-475-265005 +32-475-265005

Fax (fax): +32 (4) 702-28-48 +32 (4) 702-28-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sadraee,Saeed: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sadraee,Saeed"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sadraee,Saeed"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sadraee,Saeed, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sadraee,Saeed. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sadraee,Saeed, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sadraee,Saeed. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sadraee,Saeed
Products information Sadraee,Saeed

BTW identificatienummer (tax): BE05310760498
Ondernemingsnummer: 7446228027
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sadraee,Saeed zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sadraee,Saeed
(Get full report from official database of BE for Sadraee,Saeed)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sadraee,Saeed
Addition kinds of activities for Sadraee,Saeed

236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
24991101. Gesneden en gedraaid hout | Carved and turned wood
26310413. Transformer board | Transformer board
33130206. ferrotitanium | Ferrotitanium
79990205. Miniatuur golfbaan operatie | Miniature golf course operation

Werken bij Sadraee,Saeed: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sadraee,Saeed: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sadraee,Saeed. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sadraee,Saeed. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een bobijnopzetter.

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van Sadraee,Saeed in sociale netwerken
Look for responds of Sadraee,Saeed in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sadraee,Saeed. Laat een reactie achter voor Sadraee,Saeed. Sadraee,Saeed bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sadraee,Saeed. Leave a respond for Sadraee,Saeed. Sadraee,Saeed on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sadraee,Saeed op de google maps. Adres en contacten Sadraee,Saeed
Location of Sadraee,Saeed on the google maps. Address and contacts of Sadraee,Saeed

Andere gerelateerde bedrijven als come Sadraee,Saeed Sadraee,Saeed: Sleepwave | Mobicom BVBA | Innov'Elec SA | Outline | Quadrone

Other related companies as Sadraee,Saeed: Sleepwave | Mobicom BVBA | Innov'Elec SA | Outline | Quadrone

Sadraee,Saeed is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Sadraee,Saeed, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05310760498. Het bedrijf Sadraee,Saeed bevindt zich op het adres: Boulevard de Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sadraee,Saeed zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sadraee,Saeed is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sadraee,Saeed is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sadraee,Saeed, openstaande posities, locatie van Sadraee,Saeed op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sadraee,Saeed is a company, that was registered 2015 in Bruxelles - BE region, Belgium. Full name of company is Sadraee,Saeed, company assigned to the tax number BE05310760498. The company Sadraee,Saeed is located at the address: Boulevard de Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sadraee,Saeed were not found.
The main activity of Sadraee,Saeed is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sadraee,Saeed is not available. You also can look at reviews of Sadraee,Saeed, open positions, location of Sadraee,Saeed on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sadraee,Saeed, Bruxelles - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sadraee,Saeed, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sadraee,Saeed, Bruxelles - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sadraee,Saeed, employees, financial statistics.