Innov'Elec SA

Contactgegevens Innov'Elec SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Innov'Elec SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Innov'Elec SA

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Luttrebruglaan 25,1190, België

Telefoon (phone): 02 346 04 43 02 346 04 43

Fax (fax): 02 346 10 48 02 346 10 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Innov'Elec SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Innov'Elec SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Innov'Elec SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Innov'Elec SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Innov'Elec SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Innov'Elec SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Innov'Elec SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Innov'Elec SA
Products information Innov'Elec SA

BTW identificatienummer (tax): BE03016815185
Ondernemingsnummer: 3007751464
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Innov'Elec SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Innov'Elec SA
(Get full report from official database of BE for Innov'Elec SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Innov'Elec SA
Addition kinds of activities for Innov'Elec SA

274102. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
30690606. Reclaimed rubber (herwerkt door productieprocessen) | Reclaimed rubber (reworked by manufacturing processes)
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
39140203. Ecclesiastische ware, nikkel zilver | Ecclesiastical ware, nickle silver
42139909. Stacaravanvervoer | Mobile homes transport
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker

Werken bij Innov'Elec SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Innov'Elec SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Innov'Elec SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Innov'Elec SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

 • Technieker (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

 • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

 • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

  Type: Studentenjob

  't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

 • Technieker Sanitair (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

 • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Tekenaar Technieken (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Innov'Elec SA in sociale netwerken
Look for responds of Innov'Elec SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Innov'Elec SA. Laat een reactie achter voor Innov'Elec SA. Innov'Elec SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Innov'Elec SA. Leave a respond for Innov'Elec SA. Innov'Elec SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Innov'Elec SA op de google maps. Adres en contacten Innov'Elec SA
Location of Innov'Elec SA on the google maps. Address and contacts of Innov'Elec SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Innov'Elec SA Innov'Elec SA: Suys-Bruggeman BVBA | VZW HOF TER WAARBEEK | VDE Clean NV | Bodemkundige Dienst België V.Z.W. | Similar Dreams Amitville

Other related companies as Innov'Elec SA: Suys-Bruggeman BVBA | VZW HOF TER WAARBEEK | VDE Clean NV | Bodemkundige Dienst België V.Z.W. | Similar Dreams Amitville

Innov'Elec SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Innov'Elec SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03016815185. Het bedrijf Innov'Elec SA bevindt zich op het adres: Luttrebruglaan 25,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Innov'Elec SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Innov'Elec SA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Innov'Elec SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Innov'Elec SA, openstaande posities, locatie van Innov'Elec SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Innov'Elec SA is a company, that was registered 2009 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Innov'Elec SA, company assigned to the tax number BE03016815185. The company Innov'Elec SA is located at the address: Luttrebruglaan 25,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Innov'Elec SA were not found.
The main activity of Innov'Elec SA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Innov'Elec SA is not available. You also can look at reviews of Innov'Elec SA, open positions, location of Innov'Elec SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Innov'Elec SA, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Innov'Elec SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Innov'Elec SA, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Innov'Elec SA, employees, financial statistics.