COENE D-PEUGEOT

Contactgegevens COENE D-PEUGEOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COENE D-PEUGEOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

COENE D-PEUGEOT

Regio (region): Gent (Mariakerke), België

Adres (address): Brugsevaart 105,9030, België

Telefoon (phone): 09 226 51 07 09 226 51 07

Fax (fax): +32 (71) 570-34-42 +32 (71) 570-34-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COENE D-PEUGEOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COENE D-PEUGEOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COENE D-PEUGEOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COENE D-PEUGEOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COENE D-PEUGEOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COENE D-PEUGEOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COENE D-PEUGEOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COENE D-PEUGEOT
Products information COENE D-PEUGEOT

BTW identificatienummer (tax): BE03573547363
Ondernemingsnummer: 9245513916
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in COENE D-PEUGEOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COENE D-PEUGEOT
(Get full report from official database of BE for COENE D-PEUGEOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor COENE D-PEUGEOT
Addition kinds of activities for COENE D-PEUGEOT

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
027300. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
22990701. Rayon tops, combing en omzetten | Rayon tops, combing and converting
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
35850600. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
38459903. Medische schoonmaakapparatuur, ultrasone | Medical cleaning equipment, ultrasonic
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce
95110200. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies

Werken bij COENE D-PEUGEOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COENE D-PEUGEOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COENE D-PEUGEOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COENE D-PEUGEOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van COENE D-PEUGEOT in sociale netwerken
Look for responds of COENE D-PEUGEOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor COENE D-PEUGEOT. Laat een reactie achter voor COENE D-PEUGEOT. COENE D-PEUGEOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COENE D-PEUGEOT. Leave a respond for COENE D-PEUGEOT. COENE D-PEUGEOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COENE D-PEUGEOT op de google maps. Adres en contacten COENE D-PEUGEOT
Location of COENE D-PEUGEOT on the google maps. Address and contacts of COENE D-PEUGEOT

Andere gerelateerde bedrijven als come COENE D-PEUGEOT COENE D-PEUGEOT: Papiers d'Antan | ERS EVENTS & RECEPTION SERVICES SA | CSB S.A. | Elprinta N.V. | Europa Sca Express NV

Other related companies as COENE D-PEUGEOT: Papiers d'Antan | ERS EVENTS & RECEPTION SERVICES SA | CSB S.A. | Elprinta N.V. | Europa Sca Express NV

COENE D-PEUGEOT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Gent (Mariakerke), België. De volledige naam van het bedrijf is COENE D-PEUGEOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03573547363. Het bedrijf COENE D-PEUGEOT bevindt zich op het adres: Brugsevaart 105,9030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in COENE D-PEUGEOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COENE D-PEUGEOT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COENE D-PEUGEOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COENE D-PEUGEOT, openstaande posities, locatie van COENE D-PEUGEOT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COENE D-PEUGEOT is a company, that was registered 1995 in Gent (Mariakerke) region, Belgium. Full name of company is COENE D-PEUGEOT, company assigned to the tax number BE03573547363. The company COENE D-PEUGEOT is located at the address: Brugsevaart 105,9030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in COENE D-PEUGEOT were not found.
The main activity of COENE D-PEUGEOT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COENE D-PEUGEOT is not available. You also can look at reviews of COENE D-PEUGEOT, open positions, location of COENE D-PEUGEOT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COENE D-PEUGEOT, Gent (Mariakerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COENE D-PEUGEOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COENE D-PEUGEOT, Gent (Mariakerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COENE D-PEUGEOT, employees, financial statistics.