Beeckman De Vos N.V.

Contactgegevens Beeckman De Vos N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beeckman De Vos N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beeckman De Vos N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Suikerrui 5b4, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2011248 (03) 2011248

Fax (fax): (03) 2315599 (03) 2315599

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beeckman De Vos N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beeckman De Vos N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beeckman De Vos N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beeckman De Vos N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beeckman De Vos N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beeckman De Vos N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beeckman De Vos N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beeckman De Vos N.V.
Products information Beeckman De Vos N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06235260009
Ondernemingsnummer: 8711303710
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Beeckman De Vos N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beeckman De Vos N.V.
(Get full report from official database of BE for Beeckman De Vos N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beeckman De Vos N.V.
Addition kinds of activities for Beeckman De Vos N.V.

281907. carbiden | Carbides
355499. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
32310202. Zilverglas: gemaakt van aangekochte glas | Silvered glass: made from purchased glass
34910101. Procesregelaarventielen | Process control regulator valves
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
78120108. Niet-theatrale film productie, televisie | Non-theatrical motion picture production, television

Werken bij Beeckman De Vos N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beeckman De Vos N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beeckman De Vos N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beeckman De Vos N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van Beeckman De Vos N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Beeckman De Vos N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beeckman De Vos N.V.. Laat een reactie achter voor Beeckman De Vos N.V.. Beeckman De Vos N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beeckman De Vos N.V.. Leave a respond for Beeckman De Vos N.V.. Beeckman De Vos N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beeckman De Vos N.V. op de google maps. Adres en contacten Beeckman De Vos N.V.
Location of Beeckman De Vos N.V. on the google maps. Address and contacts of Beeckman De Vos N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Beeckman De Vos N.V. Beeckman De Vos N.V.: Lacroix Electricité SA | COPPIN ANDRE NV | Dulst Wijnen & Likeuren | 't Wiegend Weiland | 3d-nude

Other related companies as Beeckman De Vos N.V.: Lacroix Electricité SA | COPPIN ANDRE NV | Dulst Wijnen & Likeuren | 't Wiegend Weiland | 3d-nude

Beeckman De Vos N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Beeckman De Vos N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06235260009. Het bedrijf Beeckman De Vos N.V. bevindt zich op het adres: Suikerrui 5b4, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Beeckman De Vos N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beeckman De Vos N.V. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beeckman De Vos N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beeckman De Vos N.V., openstaande posities, locatie van Beeckman De Vos N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beeckman De Vos N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Beeckman De Vos N.V., company assigned to the tax number BE06235260009. The company Beeckman De Vos N.V. is located at the address: Suikerrui 5b4, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Beeckman De Vos N.V. were not found.
The main activity of Beeckman De Vos N.V. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beeckman De Vos N.V. is not available. You also can look at reviews of Beeckman De Vos N.V., open positions, location of Beeckman De Vos N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beeckman De Vos N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beeckman De Vos N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beeckman De Vos N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beeckman De Vos N.V., employees, financial statistics.