Lacroix Electricité SA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Lacroix Electricité SA

Contactgegevens Lacroix Electricité SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lacroix Electricité SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lacroix Electricité SA

Regio (region): Incourt (Piètrebais), België

Adres (address): Rue Marcel Louis 34,1315, België

Telefoon (phone): 010 84 40 81; 0475 38 38 01 010 84 40 81; 0475 38 38 01

Fax (fax): 010 84 52 68 010 84 52 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lacroix Electricité SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lacroix Electricité SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lacroix Electricité SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lacroix Electricité SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lacroix Electricité SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lacroix Electricité SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lacroix Electricité SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lacroix Electricité SA
Products information Lacroix Electricité SA

BTW identificatienummer (tax): BE06173187255
Ondernemingsnummer: 3145080566
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lacroix Electricité SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lacroix Electricité SA
(Get full report from official database of BE for Lacroix Electricité SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lacroix Electricité SA
Addition kinds of activities for Lacroix Electricité SA

33390203. Zilveren raffinage (primaire) | Silver refining (primary)
34440505. Kapjes, bereik: plaatwerk | Hoods, range: sheet metal
50510217. Structurele vormen, ijzer of staal | Structural shapes, iron or steel
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies
54619903. cakes | Cakes

Werken bij Lacroix Electricité SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lacroix Electricité SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lacroix Electricité SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lacroix Electricité SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Lacroix Electricité SA in sociale netwerken
Look for responds of Lacroix Electricité SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lacroix Electricité SA. Laat een reactie achter voor Lacroix Electricité SA. Lacroix Electricité SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lacroix Electricité SA. Leave a respond for Lacroix Electricité SA. Lacroix Electricité SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lacroix Electricité SA op de google maps. Adres en contacten Lacroix Electricité SA
Location of Lacroix Electricité SA on the google maps. Address and contacts of Lacroix Electricité SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lacroix Electricité SA Lacroix Electricité SA: Labis M | Echo (L')-Le Quotidien de l'Economie et de la Finance | Vado Software BVBA | Willaert - Beuselinck NV | mehmedi

Other related companies as Lacroix Electricité SA: Labis M | Echo (L')-Le Quotidien de l'Economie et de la Finance | Vado Software BVBA | Willaert - Beuselinck NV | mehmedi

Lacroix Electricité SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Incourt (Piètrebais), België. De volledige naam van het bedrijf is Lacroix Electricité SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06173187255. Het bedrijf Lacroix Electricité SA bevindt zich op het adres: Rue Marcel Louis 34,1315. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lacroix Electricité SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lacroix Electricité SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lacroix Electricité SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lacroix Electricité SA, openstaande posities, locatie van Lacroix Electricité SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lacroix Electricité SA is a company, that was registered 2017 in Incourt (Piètrebais) region, Belgium. Full name of company is Lacroix Electricité SA, company assigned to the tax number BE06173187255. The company Lacroix Electricité SA is located at the address: Rue Marcel Louis 34,1315. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lacroix Electricité SA were not found.
The main activity of Lacroix Electricité SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lacroix Electricité SA is not available. You also can look at reviews of Lacroix Electricité SA, open positions, location of Lacroix Electricité SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lacroix Electricité SA, Incourt (Piètrebais): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lacroix Electricité SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lacroix Electricité SA, Incourt (Piètrebais): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lacroix Electricité SA, employees, financial statistics.