Dulst Wijnen & Likeuren

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Dulst Wijnen & Likeuren

Contactgegevens Dulst Wijnen & Likeuren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dulst Wijnen & Likeuren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dulst Wijnen & Likeuren

Regio (region): Oud-Heverlee (Blanden), België

Adres (address): Bierbeekstraat 21,3052, België

Telefoon (phone): 016 40 10 28 016 40 10 28

Fax (fax): 016 40 10 28 016 40 10 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dulst Wijnen & Likeuren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dulst Wijnen & Likeuren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dulst Wijnen & Likeuren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dulst Wijnen & Likeuren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dulst Wijnen & Likeuren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dulst Wijnen & Likeuren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dulst Wijnen & Likeuren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dulst Wijnen & Likeuren
Products information Dulst Wijnen & Likeuren

BTW identificatienummer (tax): BE08428955078
Ondernemingsnummer: 1969818115
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dulst Wijnen & Likeuren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dulst Wijnen & Likeuren
(Get full report from official database of BE for Dulst Wijnen & Likeuren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dulst Wijnen & Likeuren
Addition kinds of activities for Dulst Wijnen & Likeuren

178100. Waterboren | Water well drilling
267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
732300. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
10619901. Kobaltertsmijnbouw | Cobalt ore mining
22110305. Handdoeken en handdoeken, katoen | Towels and toweling, cotton
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
38220104. Drukregelaars, type air-conditioning systeem | Pressure controllers, air-conditioning system type
39991403. Bagage kaders | Luggage frames
44249902. Intercoastal transport, vracht | Intercoastal transportation, freight

Werken bij Dulst Wijnen & Likeuren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dulst Wijnen & Likeuren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dulst Wijnen & Likeuren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dulst Wijnen & Likeuren. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Erpe-Mere (38u) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Dulst Wijnen & Likeuren in sociale netwerken
Look for responds of Dulst Wijnen & Likeuren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dulst Wijnen & Likeuren. Laat een reactie achter voor Dulst Wijnen & Likeuren. Dulst Wijnen & Likeuren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dulst Wijnen & Likeuren. Leave a respond for Dulst Wijnen & Likeuren. Dulst Wijnen & Likeuren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dulst Wijnen & Likeuren op de google maps. Adres en contacten Dulst Wijnen & Likeuren
Location of Dulst Wijnen & Likeuren on the google maps. Address and contacts of Dulst Wijnen & Likeuren

Andere gerelateerde bedrijven als come Dulst Wijnen & Likeuren Dulst Wijnen & Likeuren: Thomas & Co SA | Haute Ecole Blaise Pascal | Verdometal BVBA | ZAMAN-KEW NV | Bavo Dhooge

Other related companies as Dulst Wijnen & Likeuren: Thomas & Co SA | Haute Ecole Blaise Pascal | Verdometal BVBA | ZAMAN-KEW NV | Bavo Dhooge

Dulst Wijnen & Likeuren is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Oud-Heverlee (Blanden), België. De volledige naam van het bedrijf is Dulst Wijnen & Likeuren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428955078. Het bedrijf Dulst Wijnen & Likeuren bevindt zich op het adres: Bierbeekstraat 21,3052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dulst Wijnen & Likeuren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dulst Wijnen & Likeuren is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dulst Wijnen & Likeuren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dulst Wijnen & Likeuren, openstaande posities, locatie van Dulst Wijnen & Likeuren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dulst Wijnen & Likeuren is a company, that was registered 2017 in Oud-Heverlee (Blanden) region, Belgium. Full name of company is Dulst Wijnen & Likeuren, company assigned to the tax number BE08428955078. The company Dulst Wijnen & Likeuren is located at the address: Bierbeekstraat 21,3052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 852,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dulst Wijnen & Likeuren were not found.
The main activity of Dulst Wijnen & Likeuren is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dulst Wijnen & Likeuren is not available. You also can look at reviews of Dulst Wijnen & Likeuren, open positions, location of Dulst Wijnen & Likeuren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dulst Wijnen & Likeuren, Oud-Heverlee (Blanden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dulst Wijnen & Likeuren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dulst Wijnen & Likeuren, Oud-Heverlee (Blanden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dulst Wijnen & Likeuren, employees, financial statistics.