Cartrading-Center Belgium BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Cartrading-Center Belgium BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Cartrading-Center Belgium BVBA

Contactgegevens Cartrading-Center Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cartrading-Center Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cartrading-Center Belgium BVBA

Regio (region): Bilzen, België

Adres (address): Meershoven 5,3740, België

Telefoon (phone): 089 50 20 02 089 50 20 02

Fax (fax): 089 50 13 13 089 50 13 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cartrading-Center Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cartrading-Center Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cartrading-Center Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cartrading-Center Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cartrading-Center Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cartrading-Center Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cartrading-Center Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cartrading-Center Belgium BVBA
Products information Cartrading-Center Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06514862060
Ondernemingsnummer: 9810485839
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cartrading-Center Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cartrading-Center Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Cartrading-Center Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cartrading-Center Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Cartrading-Center Belgium BVBA

569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
51910102. Meststoffen en meststoffen | Fertilizer and fertilizer materials
73890202. Atletische apparatuur inspectiedienst | Athletic equipment inspection service
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental
86990102. Bowlingclub | Bowling club

Werken bij Cartrading-Center Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cartrading-Center Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cartrading-Center Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cartrading-Center Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Cartrading-Center Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cartrading-Center Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cartrading-Center Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Cartrading-Center Belgium BVBA. Cartrading-Center Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cartrading-Center Belgium BVBA. Leave a respond for Cartrading-Center Belgium BVBA. Cartrading-Center Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cartrading-Center Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Cartrading-Center Belgium BVBA
Location of Cartrading-Center Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Cartrading-Center Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cartrading-Center Belgium BVBA Cartrading-Center Belgium BVBA: GriGri | BOOGAERTS MARIE-LOUISE | HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA | CANOE & KAYAK SERVICE | Webart bvba

Other related companies as Cartrading-Center Belgium BVBA: GriGri | BOOGAERTS MARIE-LOUISE | HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA | CANOE & KAYAK SERVICE | Webart bvba

Cartrading-Center Belgium BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bilzen, België. De volledige naam van het bedrijf is Cartrading-Center Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06514862060. Het bedrijf Cartrading-Center Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Meershoven 5,3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 716,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cartrading-Center Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cartrading-Center Belgium BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cartrading-Center Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cartrading-Center Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Cartrading-Center Belgium BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cartrading-Center Belgium BVBA is a company, that was registered 2010 in Bilzen region, Belgium. Full name of company is Cartrading-Center Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE06514862060. The company Cartrading-Center Belgium BVBA is located at the address: Meershoven 5,3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 716,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cartrading-Center Belgium BVBA were not found.
The main activity of Cartrading-Center Belgium BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cartrading-Center Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Cartrading-Center Belgium BVBA, open positions, location of Cartrading-Center Belgium BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cartrading-Center Belgium BVBA, Bilzen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cartrading-Center Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cartrading-Center Belgium BVBA, Bilzen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cartrading-Center Belgium BVBA, employees, financial statistics.