HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

Contactgegevens HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

Regio (region): Hoogstraten, België

Adres (address): Industrieweg 7,2320, België

Telefoon (phone): 03 314 47 55 03 314 47 55

Fax (fax): 03 314 80 65 03 314 80 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA
Products information HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06564849853
Ondernemingsnummer: 7124877929
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA
(Get full report from official database of BE for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA
Addition kinds of activities for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

329702. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
30110304. Uitputtende, doorlopende lengtes: rubber, zonder metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, without metal core
32950104. Magnesiet, ruw: grond, gecalcineerd of verbrand | Magnesite, crude: ground, calcined, or dead-burned
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
50849902. Chemische procesapparatuur | Chemical process equipment
53119900. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
80490000. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner

Werken bij HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van sociaal contact? Wil je graag klanten bedienen en wegwijs maken in de winkel? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor de functie kassamedewerker Kortrijk

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Project Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Laat een reactie achter voor HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. Leave a respond for HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA. HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA op de google maps. Adres en contacten HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA
Location of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA on the google maps. Address and contacts of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: Ateliers d'Art de Maredsous | P S P | Corouge | Van Der Vennet NV | Rotthier

Other related companies as HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA: Ateliers d'Art de Maredsous | P S P | Corouge | Van Der Vennet NV | Rotthier

HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Hoogstraten, België. De volledige naam van het bedrijf is HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564849853. Het bedrijf HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 7,2320. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 454,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, openstaande posities, locatie van HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is a company, that was registered 1998 in Hoogstraten region, Belgium. Full name of company is HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, company assigned to the tax number BE06564849853. The company HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is located at the address: Industrieweg 7,2320. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 454,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA were not found.
The main activity of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA is not available. You also can look at reviews of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, open positions, location of HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, Hoogstraten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, Hoogstraten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERIJGERS BOUWSPECIALIT BVBA, employees, financial statistics.