'T VENSTERKE WUYTS

Contactgegevens 'T VENSTERKE WUYTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T VENSTERKE WUYTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T VENSTERKE WUYTS

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Zandstraat 70,2200, België

Telefoon (phone): 014 21 14 27 014 21 14 27

Fax (fax): 014 22 58 46 014 22 58 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T VENSTERKE WUYTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T VENSTERKE WUYTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T VENSTERKE WUYTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T VENSTERKE WUYTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T VENSTERKE WUYTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T VENSTERKE WUYTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T VENSTERKE WUYTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T VENSTERKE WUYTS
Products information 'T VENSTERKE WUYTS

BTW identificatienummer (tax): BE05408264160
Ondernemingsnummer: 6114410400
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in 'T VENSTERKE WUYTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T VENSTERKE WUYTS
(Get full report from official database of BE for 'T VENSTERKE WUYTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T VENSTERKE WUYTS
Addition kinds of activities for 'T VENSTERKE WUYTS

20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
22310400. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
38610312. Fotografische instrumenten, elektronisch | Photographic instruments, electronic
57129902. Kasten, behalve op maat gemaakt: keuken | Cabinets, except custom made: kitchen
59991700. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
64110100. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij 'T VENSTERKE WUYTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T VENSTERKE WUYTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T VENSTERKE WUYTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T VENSTERKE WUYTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

Zoek naar antwoorden van 'T VENSTERKE WUYTS in sociale netwerken
Look for responds of 'T VENSTERKE WUYTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T VENSTERKE WUYTS. Laat een reactie achter voor 'T VENSTERKE WUYTS. 'T VENSTERKE WUYTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T VENSTERKE WUYTS. Leave a respond for 'T VENSTERKE WUYTS. 'T VENSTERKE WUYTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T VENSTERKE WUYTS op de google maps. Adres en contacten 'T VENSTERKE WUYTS
Location of 'T VENSTERKE WUYTS on the google maps. Address and contacts of 'T VENSTERKE WUYTS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T VENSTERKE WUYTS 'T VENSTERKE WUYTS: A.I.B.V. | Casting Studio.be | Sona-Therm SPRL | Steps & Co Vastgoed NV | VIRGINIE DHULST

Other related companies as 'T VENSTERKE WUYTS: A.I.B.V. | Casting Studio.be | Sona-Therm SPRL | Steps & Co Vastgoed NV | VIRGINIE DHULST

'T VENSTERKE WUYTS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T VENSTERKE WUYTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05408264160. Het bedrijf 'T VENSTERKE WUYTS bevindt zich op het adres: Zandstraat 70,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 'T VENSTERKE WUYTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T VENSTERKE WUYTS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T VENSTERKE WUYTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T VENSTERKE WUYTS, openstaande posities, locatie van 'T VENSTERKE WUYTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

'T VENSTERKE WUYTS is a company, that was registered 1993 in Herentals region, Belgium. Full name of company is 'T VENSTERKE WUYTS, company assigned to the tax number BE05408264160. The company 'T VENSTERKE WUYTS is located at the address: Zandstraat 70,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 'T VENSTERKE WUYTS were not found.
The main activity of 'T VENSTERKE WUYTS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T VENSTERKE WUYTS is not available. You also can look at reviews of 'T VENSTERKE WUYTS, open positions, location of 'T VENSTERKE WUYTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T VENSTERKE WUYTS, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T VENSTERKE WUYTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T VENSTERKE WUYTS, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T VENSTERKE WUYTS, employees, financial statistics.