VIRGINIE DHULST

Contactgegevens VIRGINIE DHULST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIRGINIE DHULST: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIRGINIE DHULST

Regio (region): BRUXELLES, 1050 - BE, België

Adres (address): Place Adolphe Sax 1, België

Telefoon (phone): 32486875866 32486875866

Fax (fax): +32 (10) 754-98-97 +32 (10) 754-98-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIRGINIE DHULST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIRGINIE DHULST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIRGINIE DHULST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIRGINIE DHULST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIRGINIE DHULST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIRGINIE DHULST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIRGINIE DHULST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIRGINIE DHULST
Products information VIRGINIE DHULST

BTW identificatienummer (tax): BE02102752685
Ondernemingsnummer: 9687438964
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VIRGINIE DHULST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIRGINIE DHULST
(Get full report from official database of BE for VIRGINIE DHULST)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIRGINIE DHULST
Addition kinds of activities for VIRGINIE DHULST

4493. jachthavens | Marinas
238602. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
281399. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
01390200. Voedselgewassen | Food crops
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig

Werken bij VIRGINIE DHULST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIRGINIE DHULST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIRGINIE DHULST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIRGINIE DHULST. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van VIRGINIE DHULST in sociale netwerken
Look for responds of VIRGINIE DHULST in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIRGINIE DHULST. Laat een reactie achter voor VIRGINIE DHULST. VIRGINIE DHULST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIRGINIE DHULST. Leave a respond for VIRGINIE DHULST. VIRGINIE DHULST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIRGINIE DHULST op de google maps. Adres en contacten VIRGINIE DHULST
Location of VIRGINIE DHULST on the google maps. Address and contacts of VIRGINIE DHULST

Andere gerelateerde bedrijven als come VIRGINIE DHULST VIRGINIE DHULST: GARAGE NEIRYNCK BVBA | Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA | Fabory Centres | Budget SA | MPI BVBA

Other related companies as VIRGINIE DHULST: GARAGE NEIRYNCK BVBA | Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA | Fabory Centres | Budget SA | MPI BVBA

VIRGINIE DHULST is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio BRUXELLES, 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VIRGINIE DHULST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02102752685. Het bedrijf VIRGINIE DHULST bevindt zich op het adres: Place Adolphe Sax 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 849,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VIRGINIE DHULST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIRGINIE DHULST is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIRGINIE DHULST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIRGINIE DHULST, openstaande posities, locatie van VIRGINIE DHULST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VIRGINIE DHULST is a company, that was registered 1987 in BRUXELLES, 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is VIRGINIE DHULST, company assigned to the tax number BE02102752685. The company VIRGINIE DHULST is located at the address: Place Adolphe Sax 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 849,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VIRGINIE DHULST were not found.
The main activity of VIRGINIE DHULST is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VIRGINIE DHULST is not available. You also can look at reviews of VIRGINIE DHULST, open positions, location of VIRGINIE DHULST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIRGINIE DHULST, BRUXELLES, 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIRGINIE DHULST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIRGINIE DHULST, BRUXELLES, 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIRGINIE DHULST, employees, financial statistics.