Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA

Particuliere bedrijvenBouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers • Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA
Private companiesBuilding Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers • Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA

Contactgegevens Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Kareelstraat 120,9300, België

Telefoon (phone): 053 70 01 11 053 70 01 11

Fax (fax): +32 (69) 959-24-72 +32 (69) 959-24-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA
Products information Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01143920898
Ondernemingsnummer: 9525115966
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA
(Get full report from official database of BE for Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA
Addition kinds of activities for Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA

267400. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
20130203. Ham, zonder been: Uit gekocht vlees | Ham, boneless: from purchased meat
35450320. Hopper feed devices | Hopper feed devices
36949901. Armaturen, auto | Armatures, automotive
39310400. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
50320601. Kalk, behalve landbouw | Lime, except agricultural
72990202. Stoombad | Steam bath
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services

Werken bij Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA. Laat een reactie achter voor Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA. Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA. Leave a respond for Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA. Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA op de google maps. Adres en contacten Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA
Location of Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA on the google maps. Address and contacts of Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA: Transnico International | Kopelino | DFDS Tor Line N.V. | Cris Lam sprl | Jasra

Other related companies as Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA: Transnico International | Kopelino | DFDS Tor Line N.V. | Cris Lam sprl | Jasra

Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143920898. Het bedrijf Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA bevindt zich op het adres: Kareelstraat 120,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, openstaande posities, locatie van Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA is a company, that was registered 2004 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, company assigned to the tax number BE01143920898. The company Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA is located at the address: Kareelstraat 120,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA were not found.
The main activity of Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA is not available. You also can look at reviews of Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, open positions, location of Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acos Berk Accountants & Belastingconsulenten Burg BVBA, employees, financial statistics.