Steps & Co Vastgoed NV

Contactgegevens Steps & Co Vastgoed NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steps & Co Vastgoed NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steps & Co Vastgoed NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Kuringersteenweg 82,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 22 85 011 22 22 85

Fax (fax): 011 22 53 53 011 22 53 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steps & Co Vastgoed NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steps & Co Vastgoed NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steps & Co Vastgoed NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steps & Co Vastgoed NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steps & Co Vastgoed NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steps & Co Vastgoed NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steps & Co Vastgoed NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steps & Co Vastgoed NV
Products information Steps & Co Vastgoed NV

BTW identificatienummer (tax): BE06660980224
Ondernemingsnummer: 4037170410
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 812,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Steps & Co Vastgoed NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steps & Co Vastgoed NV
(Get full report from official database of BE for Steps & Co Vastgoed NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steps & Co Vastgoed NV
Addition kinds of activities for Steps & Co Vastgoed NV

354700. Molen machines | Rolling mill machinery
504303. Filmapparatuur | Motion picture equipment
24520100. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
30520401. V-riemen, plastic | V-belts, plastic
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
51999921. Zaagsel | Sawdust

Werken bij Steps & Co Vastgoed NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steps & Co Vastgoed NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steps & Co Vastgoed NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steps & Co Vastgoed NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van Steps & Co Vastgoed NV in sociale netwerken
Look for responds of Steps & Co Vastgoed NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steps & Co Vastgoed NV. Laat een reactie achter voor Steps & Co Vastgoed NV. Steps & Co Vastgoed NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steps & Co Vastgoed NV. Leave a respond for Steps & Co Vastgoed NV. Steps & Co Vastgoed NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steps & Co Vastgoed NV op de google maps. Adres en contacten Steps & Co Vastgoed NV
Location of Steps & Co Vastgoed NV on the google maps. Address and contacts of Steps & Co Vastgoed NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Steps & Co Vastgoed NV Steps & Co Vastgoed NV: DEKONINCK DIRK | Challenge Partners SA | GeniouS Computers | Alumeco BVBA | La Pendule d Argent s.a

Other related companies as Steps & Co Vastgoed NV: DEKONINCK DIRK | Challenge Partners SA | GeniouS Computers | Alumeco BVBA | La Pendule d Argent s.a

Steps & Co Vastgoed NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Steps & Co Vastgoed NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06660980224. Het bedrijf Steps & Co Vastgoed NV bevindt zich op het adres: Kuringersteenweg 82,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 812,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Steps & Co Vastgoed NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steps & Co Vastgoed NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steps & Co Vastgoed NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steps & Co Vastgoed NV, openstaande posities, locatie van Steps & Co Vastgoed NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Steps & Co Vastgoed NV is a company, that was registered 2012 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Steps & Co Vastgoed NV, company assigned to the tax number BE06660980224. The company Steps & Co Vastgoed NV is located at the address: Kuringersteenweg 82,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 812,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Steps & Co Vastgoed NV were not found.
The main activity of Steps & Co Vastgoed NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Steps & Co Vastgoed NV is not available. You also can look at reviews of Steps & Co Vastgoed NV, open positions, location of Steps & Co Vastgoed NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steps & Co Vastgoed NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steps & Co Vastgoed NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steps & Co Vastgoed NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steps & Co Vastgoed NV, employees, financial statistics.