ABOCON

Contactgegevens ABOCON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABOCON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABOCON

Regio (region): Evergem (Ertvelde), België

Adres (address): Kasteelstraat 12,9940, België

Telefoon (phone): 09 344 09 42 09 344 09 42

Fax (fax): +32 (2) 267-28-33 +32 (2) 267-28-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABOCON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABOCON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABOCON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABOCON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABOCON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABOCON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABOCON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABOCON
Products information ABOCON

BTW identificatienummer (tax): BE08555847167
Ondernemingsnummer: 7614044189
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ABOCON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABOCON
(Get full report from official database of BE for ABOCON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABOCON
Addition kinds of activities for ABOCON

085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
753202. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
22960101. Snoer voor het versterken van rubberen banden | Cord for reinforcing rubber tires
26211005. Tube voorraad | Tube stock
27410203. Globe covers (kaarten): uitgeverij en drukwerk | Globe covers (maps): publishing and printing
35560201. Biscuitzaaimachines (machines) | Biscuit cutters (machines)
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
51980100. verven | Paints

Werken bij ABOCON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABOCON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABOCON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABOCON. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Jobstudent Bijrijder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ternat zijn we op zoek naar Jobstudenten voor de functie van bijrijder.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van ABOCON in sociale netwerken
Look for responds of ABOCON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABOCON. Laat een reactie achter voor ABOCON. ABOCON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABOCON. Leave a respond for ABOCON. ABOCON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABOCON op de google maps. Adres en contacten ABOCON
Location of ABOCON on the google maps. Address and contacts of ABOCON

Andere gerelateerde bedrijven als come ABOCON ABOCON: Subaru Vilvoorde | M.V.H. Van Hemelryck Marc | AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. | Asconet SA | A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU

Other related companies as ABOCON: Subaru Vilvoorde | M.V.H. Van Hemelryck Marc | AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. | Asconet SA | A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU

ABOCON is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Evergem (Ertvelde), België. De volledige naam van het bedrijf is ABOCON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08555847167. Het bedrijf ABOCON bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 12,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 556,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABOCON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABOCON is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABOCON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABOCON, openstaande posities, locatie van ABOCON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABOCON is a company, that was registered 2016 in Evergem (Ertvelde) region, Belgium. Full name of company is ABOCON, company assigned to the tax number BE08555847167. The company ABOCON is located at the address: Kasteelstraat 12,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 556,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABOCON were not found.
The main activity of ABOCON is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABOCON is not available. You also can look at reviews of ABOCON, open positions, location of ABOCON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABOCON, Evergem (Ertvelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABOCON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABOCON, Evergem (Ertvelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABOCON, employees, financial statistics.