A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU

Contactgegevens A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Beelbroekhof 149,9040, België

Telefoon (phone): 09 356 75 55 09 356 75 55

Fax (fax): 09 356 76 66 09 356 76 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU
Products information A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE06981506347
Ondernemingsnummer: 5261871337
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU
(Get full report from official database of BE for A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU
Addition kinds of activities for A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
491100. Elektrische diensten | Electric services
20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
50840406. Rebuilding en verkoop van olie veld gereedschap gewrichten | Rebuilding and sale of oil field tool joints
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order
79991202. Paardensport | Riding stable
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

Zoek naar antwoorden van A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU. Laat een reactie achter voor A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU. A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU. Leave a respond for A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU. A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU op de google maps. Adres en contacten A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU
Location of A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU on the google maps. Address and contacts of A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU: L.B.D. | Mincke R | Buda Cars C.V. | Ebone Network Servicices | Filip Snel

Other related companies as A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU: L.B.D. | Mincke R | Buda Cars C.V. | Ebone Network Servicices | Filip Snel

A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06981506347. Het bedrijf A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU bevindt zich op het adres: Beelbroekhof 149,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, openstaande posities, locatie van A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU is a company, that was registered 2005 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, company assigned to the tax number BE06981506347. The company A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU is located at the address: Beelbroekhof 149,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 402,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU were not found.
The main activity of A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU is not available. You also can look at reviews of A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, open positions, location of A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.L.T. VERTAALBUREAU VERTAALBUREAU, employees, financial statistics.