AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.

Contactgegevens AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.

Regio (region): BUDEL, België

Adres (address): 'T INNE 26 A,6021DA, België

Telefoon (phone): +31 495 49 32 12 +31 495 49 32 12

Fax (fax): +32 (13) 244-47-89 +32 (13) 244-47-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.
Products information AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.

BTW identificatienummer (tax): BE05118774414
Ondernemingsnummer: 3172821044
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.
(Get full report from official database of BE for AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.
Addition kinds of activities for AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.

2836. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
07529901. Grooming, dieren- en dierlijke specialiteiten | Grooming services, pet and animal specialties
20330407. Groentesappen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable juices: packaged in cans, jars, etc.
20649910. Snoepjes | Jellybeans
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
35350102. Passagiers bagage riemladers | Passenger baggage belt loaders
36520000. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.

Werken bij AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • Klusjesman Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. in sociale netwerken
Look for responds of AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.. Laat een reactie achter voor AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.. AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.. Leave a respond for AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.. AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. op de google maps. Adres en contacten AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.
Location of AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. on the google maps. Address and contacts of AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.

Andere gerelateerde bedrijven als come AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.: ROVO SA | Globetrade BVBA | Betraco N.V. | Containerbedrijf Van Pelt N.V. | Bjorn Barroo

Other related companies as AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F.: ROVO SA | Globetrade BVBA | Betraco N.V. | Containerbedrijf Van Pelt N.V. | Bjorn Barroo

AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio BUDEL, België. De volledige naam van het bedrijf is AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05118774414. Het bedrijf AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. bevindt zich op het adres: 'T INNE 26 A,6021DA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., openstaande posities, locatie van AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. is a company, that was registered 2018 in BUDEL region, Belgium. Full name of company is AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., company assigned to the tax number BE05118774414. The company AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. is located at the address: 'T INNE 26 A,6021DA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. were not found.
The main activity of AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. is not available. You also can look at reviews of AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., open positions, location of AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., BUDEL: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., BUDEL: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIRFLOW KOELTECHNIEK & AIRCONDITIONING V.O.F., employees, financial statistics.